Det kan bli nok en komiserie med Matthew Perry i hovedrollen. Om alt går som det skal kan The Odd Couple bli en ny CBS-satsing.

Go On, Mr. Sunshine og Studio 60 On The Sunset Strip – alle har vært kortlevde forsøk for Matthew Perry å slå gjennom etter at Friends tok slutt.

Odd Couple
Originalduoen som spilte kompisene i 1969-filmen.

Nå er det nyversjonen av klassikeren The Odd Couple som står for tur. Opprinnelig spilte de legendariske skuespillerne (og to av mine absolutte favoritter) Jack Lemmon og Walther Matthau hovedpersonene i 1968-filmen, som fikk sin egen TV-serie på ABC i fra 1970-1975 (med Tony Randall og Jack Klugman i hovedrollene).

Perry skal ikke bare ha hovedrollen, han er også produsent og vil ta del i manusarbeidet.

Det ser dermed ikke ut til at han blir alt for mye å se på The Good Wife, hvor han har hatt en gjesterolle. Han skal for øvrig være med i en episode av Cougar Town, som betyr at han nok en gang blir å finne i samme serie som Courtney Cox. Cox var nylig gjest i Go On.

Når det gjelder The Odd Couple så er planen at den blir multi-kamera som spilles inn foran et publikum, noe som ikke var tilfellet for Go On. Det er noe Perry ser frem til.

«Jeg tror det er på tide for meg å være foran et publikum igjen. Jeg savner det. Helt siden jeg så The Odd Couple som 10-åring har det vært en drøm for meg å spille Oscar Madison» uttalte han til Deadline.

 

Haug med nyversjoner?

Det er litt av en trend CBS her følger, for det å komme med nyversjoner av velkjente amerikanske varemerker innen film og TV er det siste nye. I år var det innen skrekksjangeren – hvor vi fikk Hannibal og Bates Motel. Nå er serier som Tales From The Darkside, Murder, She Wrote, Remington Steele, Ghost og Charmed på planlegginsfasen i ulike kanaler.

Hvor mange av de som ender opp som serier blir spennende å se. Når det gjelder Matthew Perry så blir jeg aldri lei, jeg håper han har bedre lykke denne gang.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here