Det kan bli nok en komiserie med Matthew Perry i hovedrollen. Om alt går som det skal kan The Odd Couple bli en ny CBS-satsing.

Go On, Mr. Sunshine og Studio 60 On The Sunset Strip – alle har vært kortlevde forsøk for Matthew Perry å slå gjennom etter at Friends tok slutt.

Odd Couple
Originalduoen som spilte kompisene i 1969-filmen.

Nå er det nyversjonen av klassikeren The Odd Couple som står for tur. Opprinnelig spilte de legendariske skuespillerne (og to av mine absolutte favoritter) Jack Lemmon og Walther Matthau hovedpersonene i 1968-filmen, som fikk sin egen TV-serie på ABC i fra 1970-1975 (med Tony Randall og Jack Klugman i hovedrollene).

Perry skal ikke bare ha hovedrollen, han er også produsent og vil ta del i manusarbeidet.

Det ser dermed ikke ut til at han blir alt for mye å se på The Good Wife, hvor han har hatt en gjesterolle. Han skal for øvrig være med i en episode av Cougar Town, som betyr at han nok en gang blir å finne i samme serie som Courtney Cox. Cox var nylig gjest i Go On.

Når det gjelder The Odd Couple så er planen at den blir multi-kamera som spilles inn foran et publikum, noe som ikke var tilfellet for Go On. Det er noe Perry ser frem til.

«Jeg tror det er på tide for meg å være foran et publikum igjen. Jeg savner det. Helt siden jeg så The Odd Couple som 10-åring har det vært en drøm for meg å spille Oscar Madison» uttalte han til Deadline.

 

Annonse

Haug med nyversjoner?

Det er litt av en trend CBS her følger, for det å komme med nyversjoner av velkjente amerikanske varemerker innen film og TV er det siste nye. I år var det innen skrekksjangeren – hvor vi fikk Hannibal og Bates Motel. Nå er serier som Tales From The Darkside, Murder, She Wrote, Remington Steele, Ghost og Charmed på planlegginsfasen i ulike kanaler.

Hvor mange av de som ender opp som serier blir spennende å se. Når det gjelder Matthew Perry så blir jeg aldri lei, jeg håper han har bedre lykke denne gang.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer