Årets største skuffelser

Annonse

Vi har summert opp både redaksjonens og lesernes inntrykk av hva som gikk mest galt i serieåret 2013.

Noen var frustrert over at året gikk uten ny Sherlock eller Louie-episode, mens andre irriterte seg over kansellering av Go On og The Borgias.

Men de skuffelsene er ingenting i forhold til fem på topp. Vi presenterer her verst av de verste 2013:

 

5. How I Met Your Mother

HIMYM

Grunnen til irritasjonen over denne sesongen virker å være variert. Noen er frustrert over at serien går mot slutten, andre irriterer seg over det man mener er en serie som har tapt seg. Uansett så har 2013 vært et år som har frustrert seerne fremfor å bringe frem latteren. Det er vel et sikkert tegn på at det er like greit at veteranserien nå kaster inn håndkleet.

 

4. Sons Of Anarchy

tv_sons_of_anarchy01

En av de største favorittene blant våre lesere ble et irritasjonsmoment for undertegnede. Jeg var visst ikke helt alene om inntrykket, for både lesere og andre i redaksjonen har påpekt det samme. Flere elsker fortsatt serien og hyller den desperate trangen til å sjokkere – uavhengig av plot-hull og et stadig voksende krav om «suspension of disbelief». Serien, som en gang opplevde unison beundring, går nå inn i sin siste sesong med splittelse blant sine tilhengere.

Vi håper virkelig serien kan finne tilbake til gamle høyder og avslutte historien om SAMCRO på en verdig måte.

 

3. Under The Dome

UnderTheDome640_s640x427

En av våre lesere sa det så bra: «Begynte på denne fordi det var annonsert at det skulle være en miniserie på 13 episoder. Høye seertall gjorde selvfølgelig at CBS gjorde helomvending, fornyet serien for en sesong to, og serverte oss en forferdelig slutt på en sesong som startet bra, men som endte med en horribel cliffhanger som ikke ga noen svar what so ever.»

 

2. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

agentsofshield

Navnet til Joss Whedon og en tilknytting til de umåtelig populære superheltfilmene til Marvel (The Avengers, Iron-Man osv) ga store forventninger. Viser seg at en serie om en gruppe fargeløse agenter – med unntak av elskbare Coulson – ikke var helt det fansen ønsket. Nå skal det sies at de nyeste episodene er et steg i riktig retning, men skaden er alt skjedd hva angår 2013. Dette må bli bedre for å overleve.

Fra en leser: «Agents of Shield var kun middelmådig (forventet mye mer av Marvel)»

 

1. Dexter

Dexter

Tenk om denne serien hadde avsluttet med den sjokkerende sesongfinalen tilbake i sesong 4? Du vet, den sesongen hvor dette faktisk var en knallgod spenningsserie? Men nei, vi har måttet tåle sesonger med blant annet Fight Club-ripoff og en stadig mer ugjenkjennelig Dexter – før det hele blir avrundet med en av de mest forhatte seriefinalene de siste årene. Det hevdes Showtime (kanalen serien går på) blandet seg inn.

Fra en leser: «Siste 40 sekundene av Dexter var jo bare tull, alt sammen. Det endte slik det var nødt til å ende, men neeeeeei! SHOWTIME bare måtte blande seg litt til.»

Serien var så suveren på å skuffe i år at det nesten ikke virker som noe poeng i å kjøre igang en avstemning til vårt Seriemesterskap. Men vi kjører på, den får sammen med The Dome og S.H.I.E.L.D. æren av å kjempe om årets minst ettertraktede pris.

[poll id=»27″]

Hva er dine tanker om listen? Helt på jordet, eller noe som mangler? Fyr løs i kommentarfeltet!

4 KOMMENTARER

  1. Problemet med avstemmingnen er at Dexter ikke kan sies å ha skuffet da den var på samme nivå som de siste par sesongene og sånn sett var helt forventet.

    • Dexter hadde noe oppturer i sesong 7 (den beste skurken siden Trinity f. eks), men droppet ballen helt ned i slutten av sesongen. Derfor synes jeg ikke det er et problem som deg, og det er veldig subjektivt.

  2. Problemet med avstemmingnen er at Dexter ikke kan sies å ha skuffet da den var på samme nivå som de siste par sesongene og sånn sett var helt forventet.

    • Dexter hadde noe oppturer i sesong 7 (den beste skurken siden Trinity f. eks), men droppet ballen helt ned i slutten av sesongen. Derfor synes jeg ikke det er et problem som deg, og det er veldig subjektivt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X