Disney`s Marvel og Netflix slår på stortromma sammen. Nå er det klart at Netflix vil lage serier basert på flere Marvel-karakterer med Daredevil som en av dem. 

daredevil-top
Daredevil. Foto: Marvel

I dag annonserte Netflix og Marvel at de er blitt enig om en stor avtale om 4 serier på 13 episoder, og en miniserie på 10 episoder som vil starte på Netflix i 2015.

Avtalen gjelder at minst 4 av seriene ender opp på Netflix.

Fokuset vil være rundt flere Hell`s Kitchen, New York-baserte karakterer. Seriene vil utforske den mørke verdenen med helter og skurker involvert.

Det hele starter med Daredevil i 2015, som følges av serier rundt Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage over flere år før høydepunktet The Defenders som skaper et drømmelag av selvoppofrende og heroiske karakterer.

Annonse

LukeCage-Jessica Jones
Jessica Jones og Luke Cage. Foto: Marvel

I andre ord vil Marvel gjøre det samme The Defenders på Netflix som de gjorde med The Avengers på film. The Avengers ble ladet opp til i flere Marvel-filmer som Thor, Iron Man og Captain America.

Det er stor mulighet for at de fleste karakterene vil dukke opp i seriene sammen før eventuelt The Defenders. Dette ettersom at Luke Cage og Iron Fist er kjente kompanjonger igjennom flere Marvel-tegneserier sammen, noe som startet tilbake på slutten 70-tallet. Jessica Jones er også kona til Cage, som ender også å bli moren til deres barn sammen.

Det er usikkert om seriene vil være tilknyttet Marvel-universet hvor The Avengers og Agents of S.H.I.E.L.D. er satt til, men kjenner vi Marvel rett så vil ting knyttes seg til på en måte mer eller mindre.

Les også: Netflix plukker opp ny dramaserie fra skaperne av Damages

Det er ingen tvil om at dette er det største skrittet inn i tv-underholdningen for Marvel, og et av de største for Netflix. Neste år Netflix på sin side klar med minst to nye serier i form av sci-fi dramaet Sense8 og et familiedrama fra skaperne av Damages.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer