Disney`s Marvel og Netflix slår på stortromma sammen. Nå er det klart at Netflix vil lage serier basert på flere Marvel-karakterer med Daredevil som en av dem. 

daredevil-top
Daredevil. Foto: Marvel

I dag annonserte Netflix og Marvel at de er blitt enig om en stor avtale om 4 serier på 13 episoder, og en miniserie på 10 episoder som vil starte på Netflix i 2015.

Avtalen gjelder at minst 4 av seriene ender opp på Netflix.

Fokuset vil være rundt flere Hell`s Kitchen, New York-baserte karakterer. Seriene vil utforske den mørke verdenen med helter og skurker involvert.

Det hele starter med Daredevil i 2015, som følges av serier rundt Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage over flere år før høydepunktet The Defenders som skaper et drømmelag av selvoppofrende og heroiske karakterer.

LukeCage-Jessica Jones
Jessica Jones og Luke Cage. Foto: Marvel

I andre ord vil Marvel gjøre det samme The Defenders på Netflix som de gjorde med The Avengers på film. The Avengers ble ladet opp til i flere Marvel-filmer som Thor, Iron Man og Captain America.

Det er stor mulighet for at de fleste karakterene vil dukke opp i seriene sammen før eventuelt The Defenders. Dette ettersom at Luke Cage og Iron Fist er kjente kompanjonger igjennom flere Marvel-tegneserier sammen, noe som startet tilbake på slutten 70-tallet. Jessica Jones er også kona til Cage, som ender også å bli moren til deres barn sammen.

Det er usikkert om seriene vil være tilknyttet Marvel-universet hvor The Avengers og Agents of S.H.I.E.L.D. er satt til, men kjenner vi Marvel rett så vil ting knyttes seg til på en måte mer eller mindre.

Annonse

Les også: Netflix plukker opp ny dramaserie fra skaperne av Damages

Det er ingen tvil om at dette er det største skrittet inn i tv-underholdningen for Marvel, og et av de største for Netflix. Neste år Netflix på sin side klar med minst to nye serier i form av sci-fi dramaet Sense8 og et familiedrama fra skaperne av Damages.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer