Netflix og skaperne av Damages har kommet til bunns med en avtale om et psykologisk thriller-drama for streamingtjenesten neste år.

Etter lange forhandlinger er et nytt drama fra Damages-skaperne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler klar for streamingtjenesten. Netflix har plukket opp serien for en sesong på 13 episoder.

Serien sentrerer seg rundt en familie med voksne søsken som får sine hemmeligheter og arr fra fortiden avslørt når deres bror returnerer hjem.

Netflix og serie-skaperne forteller at serien vil være et suspensfullt familiedrama som vi holde seerne på kanten av setene. Det sies at det vil være en måte utforsker familietemaer og en familiesaga på en måte aldri sett før på tv. Dramaet utforsker komplekse bond mellom foreldre og barn, brødre og søstere med rivaliseringen, sjalusien og svikene.

Serien vil starte produksjonen tidlig i neste år, som åpner for at serien vil trolig ha premiere iløpet av 2014. Serien er skapt av de brødrene Todd A. Kessler og Glenn Kessler sammen med Daniel Zelmam som skapte Glenn Close-dramaserien Damages som varte i 5 sesonger. Todd har også jobbet med The Sopranos og Michael Mann-produserte Robbery Homicide Division.

Sci-fi serien Sense8 blir også en ny serie på streamingtjenesten i 2014. dette sammen med nye sesonger av Orange is The New Black, House of Cards og Hemlock Grove.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!