Annonse

Marvel ser ikke ut til å stoppe med Agents of S.H.I.E.L.D. og en mulig serie rundt Agent Carter. Nå røper Deadline at giganten putter sammen prosjekter hovedsakelig VOD og kabel-tv.

Netflix, Amazon og diverse kabel-tv kanaler virker å være i sikte for Marvel.

Deadline har røpet at Marvel har fire dramaserier og en miniserie under planlegging, men denne gangen er hensikten å prøve seg utenfor ABC som hadde premiere på The Avengers-spinoffen Agents of S.H.I.E.L.D. forrige måned. Det Marvel forsøker på er å selge alle produksjonene som en pakke til en kabel-tv og nettvideoaktører (VOD) som Netflix og Amazon.

På grunn av HBO sitt samarbeid med Warner Brothers er det trolig ikke snakk om at kabel-tv giganten er aktuell som kjøper av serien, grunnet at Warner Brothers står for serier og filmer fra Marvel-rivalen DC Comics.

ABC har også vært ryktet vil være kanalen Marvel prøver å gjøre en serie ut av Agent Carter med Hayley Atwell satt til tiden etter 2011-filmen rundt Captain America hvor karakteren først dukket opp. Karakteren var også nylig å se i en egen kortfilm på Bluray-utgaven av Iron Man 3.

Annonse

Tanken at Disney og Marvel ønsker å selge seriene til en enkel aktør kan ende opp med å forandre seg. Prosjektene er fremdeles i et minimalt stadie med få talenter involvert så langt. Det dreier seg hovedsakelig om 60 episoder, med 13 episoder for hver sesong av dramaseriene og en miniserie på 8 episoder med mulighet for mer om seriene er suksessfulle.

Skulle noen ende opp med å kjøpe opp prosjektene er det trolig avtaler i likhet med Netflix-serien House of Cards og kommende HBO-serien True Detective der prosjektene ble kjøpt opp bare dersom aktørene som kjøpte opp prosjektene ble med på budsjettet og ble med på en avtale om at prosjektene skulle ende opp på tv-skjermen uansett hva.

Det er uvisst om hva de forskjellige seriene vil dreie seg om, og om Agent Carter-serie kan være en av dem. Populære valg blant Marvel-fansen er flere karakterer fra Marvel-tegneseriene vi kunne ha sett for oss i tv-serier er karakterer som The Punisher og Daredevil. Også barna fra diverse superskurker i Marvel-tegneseriene som danner gruppa The Runaways og en serie rundt Jessica Jones er populære ønsker.

5 Marvel-serier vi ville ha sett

[new_royalslider id=»26″]

Agents of S.H.I.E.L.D. har premiere 21. oktober på Viasat Norge.

 

Annonse