Mens Viasat 4 holder serien gissel her hjemme i Norge er det kjent at Margo Martindale returnerer i sesong 2 av The Americans etter å ha dukket opp i mestparten av seriens første sesong.

TVLine melder at Martindale er på vei tilbake til The Americans.  Serien som uten tvil er en av årets nye dramaserier hadde premiere ganske tidlig i år på FX Networks, kanalen bak serier som Justified, Sons of Anarchy og American Horror Story.

Serien som er sentrert rundt to KBG agenter har levd under dekke som mann og kone i flere år i USA som får et vanskeligere liv i det den kalde krigen pågår mellom de to verdensmaktene på 80-tallet.

Claudia (Martindale) som er «behandleren» fra KGB var kontakten mellom KGB og hovedpersonene Phillip (Matthew Rhys) og Elizabeth (Keri Russell) i flere episoder av sesong 1. Martindalen returnerer ifølge TVLine og produsent Joel Fields i minst en episode av sesong 2, som forhåpentligvis er mer enn bare 1 episode.

Les også: Vidars førsteinntrykk av The Americans

Martindale har den siste tiden vært å sett i serier som Masters of Sex, Suits og New Girl. Hun spiller for tiden i prompekomiserien The Millers ved siden av Masters of Sex-kollega Beau Bridges og Will Arnett (Arrested Development).

Martindale som tidligere har hatt roller i serier som Dexter vant i 2011 Emmy-pris for beste kvinnelige birolle i en dramaserie for Justified i rollen som Mags Bennet. Hun ble tidligere i år også nominert til beste gjesteskuespiller i en dramaserie for hennes gjesterolle på nettopp The Americans.

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!