HBO Logo
Annonse

HBO klarte å nappe opp den Emmy-nominerte Breaking Bad-produsenten George Mastras. Med dette har HBO allerede store planer for produsenten.

Mastras som har vært en av de viktigste produsentene på Breaking Bad igjennom hele serien ser ut til å kunne få en stor oppgave på HBO melder Deadline. Produsenten som signerte en avtale på 2 år denne uka er i diskusjoner til å styre et Rock ‘N’ Roll drama fra Martin Scorsese, Rolling Stones-frontfigur Mick Jagger og Boardwalk Empire-skaper Terrence Winter.

Winter som også var med å produsere The Sopranos vil fokusere på Boardwalk Empire, og derfor trenger HBO en sjefsprodusent (showrunner) til prosjektet. Tidligere var Ocean’s Thirteen-produsentene Brian Koppelman og David Levien satt til å styre prosjektet, men valgte å forlate prosjektet etter kreative uenigheter med Winter og de andre.

bobbycana
Bobby Cannavale

Rock ‘N’ Roll dramaet som er i utvikling på HBO ble først startet utvikling på i 2010, men grunnet at Winter ikke hadde tid til prosjektet så endte prosjektet i sommer opp med å blusse opp igjen med et sikte om å starte innspillingen av en produksjon ganske tidlig i 2014.

Prosjektet har Bobby Cannavale i hovedrollen, noe som i gang før Cannavale vant Emmy for hans rolle som Gyp Rosetti i sesong 3 av Boardwalk Empire.

Annonse

Den potensielle serien fokuserer seg rundt  Richie (Cannavale) som er en kokain-drevet plateprodusent i New York Ctiy ca. i 1977, når punk, disco og en ny form for musikk kalt hip-hop kom inn i musikkbransjen.

Mastras har ikke signert under en avtale helt enda om å styre prosjektet for HBO, men det er tydeligvis det kabel-tv giganten Et annet utfall kan være at 2014 vil være siste året til Boardwalk Empire, og Winter overtar (noe vi får vente å se).

Mastras skrev episoder av Breaking Bad som den svært spennede «Dead Freight» (hvor Jesse, Walt og Todd stjeler methylamine) og den fantastisk regisserte “To’hajiilee” i sesong 5 av dramaserien.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer