Annonse

Hvem som skulle ta over rollen fra Matt Smith å bli den tolvte doktoren i Doctor Who ble i dag bekreftet. Pater Capaldi er bekreftet i dag til å bli den neste doktoren.

Capaldi som er mest kjent for serien The Thick of It ble i dag bekreftet til å være den neste Doctor Who. Skuespilleren som spilte samme rollen i spinoff-filmen In The Loop spilte mot navn som avdøde James Gandolfini i filmen fra 2009.

Nylig har han dukket opp i andre og siste sesong av The Hour og hatt en birolle i filmen World War Z.

Han vil spille den tolvte doktoren i slutten av året. Matt Smith gjør sin siste opptreden som den ellevte doktoren i julespesialen til serien i desember.

Personlig ser jeg stort fram til dette. Capaldi er en flink skuespiller både når det kommer til drama og komedie, spesielt sistnevnte. I likhet med sjefsprodusent Steven Moffat (som også som kjent jobber med Sherlock) er Capaldi også skotsk, og kanskje vi vil få se en doktor som snakker på skotsk istedenfor denne gangen?

Annonse

Det er spennende å se hvilken vei Moffat & Co ville gå denne veien med en ny doktor etter Matt Smith tidligere i år bekreftet at han slutter. Mange har ønsket seg en kvinnelig Doktor Who o.s.v. Men Capaldi er et veldig flott valg, fordi det også er annerledes enn castingen av yngre mennesker i rollen. Capaldi er når det kommer til egenskapene som skuespiller et perfekt valg, og alderen gjør en forskjell som for min del er velkommen. Det sender en melding om doktoren ikke bare er en kjekk ung helt lengre.

http://www.youtube.com/watch?v=fqSZyGLK2WY

Jeg ser veldig fram til dette, for med dette er jeg tilbake på Doctor Who-toget jeg stoppet av etter å ha sett alt av året hvor Christopher Eccleston var med, og deler av David Tennant. Jeg har ikke følgt med på Matt Smith sin opptreden i rollen, annet enn noe episoder sporadisk. Så dette ser jeg fram til meg et smilefjes.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
DrWhofan
DrWhofan
7 år siden

Skjønner ikke oppstyret med at en kvinne må spille Dr. Who. Det er så teit. Bare fordi folk som John Barrowman og sånt hyper det opp til tide.

DrWhofan
DrWhofan
7 år siden

Skjønner ikke oppstyret med at en kvinne må spille Dr. Who. Det er så teit. Bare fordi folk som John Barrowman og sånt hyper det opp til tide.