Marco Polo-serie til Netflix?

The Weinstein Company og Electus-serien rundt Marco Polo er på vei vekk fra kable-tv kanalen Starz. Serien som ble bekreftet til serie i 2012 har gått sakte framover til å bli noe ut av, og nå har Netflix satt igang hjulene for å prøve å skaffe seg prosjektet. 

Deadline.com melder at Netflix har gitt et tilbud om å ta over serien Marco Polo med en ordre på 9 episoder om den italienske oppdageren. Det er enda tidlig å si om dette går igjennom, ettersom det meldes om en film-utgave av prosjektet som er fullt finansiert av Weinstein Company og produksjonselskapet Electus.

Annonse

Prosjektet ble januar 2012 plukket til en sesong på 10 episoder i januar 2012. Serien skulle etter planen bli filmet inn i Kina, noe ingen andre amerikanske tv-serier tidligere har gjort, som viste seg å være svært vanskelig å få til. Den potensielle serien skal nå etter planen filmes inn i Malaysia.

Syv manus har allerede blitt skrevet, og castingen er pågang til en produksjon i første kvartal i 2014.

At Starz har sluppet prosjektet kommer ikke som noe overraskelse ettersom kabel-tv kanalen framover har over 50 timer med originalt innhold, som gjør det vanskelig å finne tid og plass for en serie til. Kanalen har i år så langt plukket opp 3 nye serier i form av Black Sails, Outlander, 50 Cent-serien Power og Fortitude.

Kanalen har også fornyet allerede Black Sails for sesong 2 i 2015, samtidig som kanalen neste år er klar med en ny sesong av Da Vinci`s Demons som sendes på FOX Norge her hjemme.

Marco Polo kommer fra John Fusco kjent for filmer som 1986-filmen Crossroads og Young Guns.  Dave Erickson (Sons of Anarchy) ble tidlig med som sjefsprodusent for serien sammen med Fusco.

Serien forteller historien om verdenskjente Marco Polo som var verdens største historieforteller i et episk og filmatisk eventyr av storpolitikk, mesterlige manipulasjon og dødelig krigføring. På sin reise befinner unge Marco Polo seg i sentrum av en brutal krig mellom to riker i det 13. århundre i Kina. Fylt med nærkamp, ​​romantikk og seksuell intriger, religiøse spenninger, politisk utrygghet og spektakulære kamper.

Tidligere har Netflix på sin side bekreftet at kanalen neste år er klar med sci-fi dramaet Sense8 fra søskenene Wachowski som ble verdenskjent med Matrix-filmene. I tillegg til å lagd filmer som V for Vendetta og Cloud Atlas. Samtidig har Netflix fornyet Orange Is The New Black og Hemlock Grove for nye sesonger, og ser på en ny sesong av Arrested Development.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: