Etter den massive suksessen til Mavel-filmen The Avengers i 2012 er det nå klart hvem skal ha rollen som hovedskurken Ultron i oppfølgeren The Avengers: Age of Ultron som kommer i 2015.

Marvel gjør nok en flott casting for det som kan bli den mest sette skurken på kino i 2015, noe som vi i Serienytt ser veldig fram til.

Emmy-vinner James Spader som i høst aktuell med serien The Blacklist er nå klar for rollen som en av supergruppa The Avengers sine mest ikoniske fiender i The Avengers: Age of Ultron. Det er enda ukjent om Spader vil bidra til noe mer enn bare stemmen.

Filmen har ikke premiere før i mai 2015, men allerede nå gjør Marvel seg klar for oppfølgeren til det som var en av de få filmene i historien som har spilt inn over 1 milliard dollar på verdensbasis på 3 uker.

Ultron er en av de eldste Avengers-skurkene, og debuterte på slutten av 60-tallet. Ultron er en robot og en kunstig intelligens som er hovedsakelig bestående av metallet adamantium, som tilfeldigvis er samme metallet som både kroppen til Wolverine og skjoldet til Captain America består av som er kjent for å være ugjennomtrengelig.

I tegneseriene er karakteren en kjent og farlig trussel både for Avengers og verden. Karakteren har nylig dukket opp i tegneserie-miniserien Age of Ultron fra i år, som filmen i 2015 låner hovedsakelig tittelen ifra.

Ultron skapes i tegneseriene av Henry Pym (best kjent som Ant-Man), men vil i Age of Ultron trolig bli skapt av Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) istedenfor.

200120-classic-ultron-on-throne-006
Ultron er skurken i The Avengers: Age of Ultron. Foto: Marvel

I likhet med The Avengers vil The Avengers: Age of Ultron bli regissert av Buffy og Firefly-skaper Joss Whedon som i høst er aktuell med Marvel tv-serien Agents of S.H.I.E.L.D.

The Avengers-oppfølgeren returnerer også Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo og Chris Evans i rollene fra 2012-filmen. Siden Whedon har foreløpig bekreftet at Hawkeye vil returnere er det ganske sikkert at Jeremy Renner også returnerer. Robert Downey Jr. er allerede bekreftet for en tredje Avengers-film som trolig kommer i 2018.

Spader er 3 ganger Emmy-vinner for rollen som Alan Shore i både The Practice og spinoffen Boston Legal. Spader dukket nylig opp i filmen Lincoln og har vært med i The Office. I høst kan du se Spader i dramaserien The Blacklist som kommer i oktober på TV3 og 23. september på NBC.

http://www.youtube.com/watch?v=S1fobNt7C8Y

 

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!