Under The Dome er fornyet

CBS forsetter med TV 2-serien Under The Dome I dag bekreftet kanalen at serien ikke akkurat uforventet er fornyet for en ny sesong neste sommer.

Under sommerens Television Critics Association har de fleste amerikanske kanaler sine presse-events i Los Angeles foran de canadiske og amerikanske tv-kritkerne. I dag var den populære amerikanske kanalen CBS sin tur, og et av fokusene der var Under The Dome som ble offisielt fornyet for en ny sesong.

Annonse

Premieren på serien var den sterkest deubtering til en serie på amerikansk tv på flere år. Hele 13.5 millioner så serien under premieren, og etter alt data i form av DVR-opptak o.s.v. endte premieren med 20 millioner seere. Serien har holdt seg stabil og  ligget rundt 11 millioner seere de siste ukene siden serien hadde premiere tidligere denne måneden.

CBS annonserte også at forfatter av boken serien er basert på, Stephen King vil skrive sesongstarten til sesong 2.

Fornyelsen kommer ikke som en overraskelse, da serien har vist seg å være en stor økonomisk suksess også for CBS i tillegg til seertallene. Som tidligere skrevet på Serienytt tjener serien inn produksjonskostnadene uten at en eneste episode er sendt.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom