Mark og Jay Duplass går inn i business med HBO. Nå har kabel-tv giganten plukket opp brødreparet sin pilot Togetherness til serie.

HBO gir grønt lys til Duplass-brødrene.

Den kommende komiserien Togetherness som kommer fra skuespiller/produsent-duoen Mark og Jay Duplass er plukket opp til 8 episoder på HBO for en premiere i 2014.

Originalt var det ikke ment at Mark Duplass skulle ha en av hovedrollene i prosjektet, men tiltross for Duplass sin travle karriere tar han seg tid til den kommende serien som er plukket opp for 8 episoder som starter produksjonen tidlig i 2014. I de andre sentrale rollene castet prosjektet Amanda Peet (Studio 60 On The Sunset Strip), Melanie Lynskey (Two And A Half Men) og Steve Zissis (Jeff, who lives at Home).

Serien er sentrert rundt to par som lever under samme tak som sliter å holde deres ekteskap i live når de prøver å oppnå deres drømmer.

Annonse

Serien følger Tina Morris (Amanda Peet), en energisk og vakker kvinne som beskrives som blanet annet morsom, smart og en klok kvinne. Tina flytter fra Houston til Los Angeles hvor hun flytter inn med hennes søster Michelle Pierson (Melanie Lynskey) og hennes ektemann Brett (Mark Duplass). Tina er ikke alene om å flytte inn til Piersons som også får ny beboer i Brett sin kamerat Alex (Steve Zissis) som er en hjemløs skuespiller.

Piloten til serien var alene skrevet, regissert og produsert av de svært ettertrakta brødrene. Jay som hovedsakelig er produsent har skrevet filmer som Jeff, who lives at Home sammen med Mark som har hovedrollen i FX-serien The League.

http://www.youtube.com/watch?v=lNkY5E-E4wM

amanda-peet
Amanda Peet. Foto: NBC

Mark er også kjent for den kritkerroste småfilmen Safety Not Guaranteed hvor han både spilte en av de sentrale rollene og var med som produsent.

Han har også hatt småroller i filmer som Zero Dark Thirty og Greenberg. Mar og Jay  har også dukket opp sammen i komiserien The Mindy Project.

Peet har tidligere vært kandidat til rollen som MacKenzie i The Newsroom tidligere på HBO. Peet har også allerede familie hos HBO, ettersom Peet er gift med Game of Thrones-skaper og sjefsprodusent David Benioff.

 

Datanerder, sykepleiere og Stephen Merchant i kommende komiserier på HBO

Togetherness er ikke eneste komiserien plukket opp av HBO den siste tiden. HBO har det siste året plukket opp flere nye komiserier.

Tidligere i år hadde komiserien Family Tree med Chris O`Dowd i hovedrollen premiere. Serien fikk en god mottagelse av kritikerne, og var en sammenproduksjon mellom BBC og HBO. Det er riktignok ikke sikkert om serien får en ny sesong enda.

30. september har nok en ny komiserie på HBO, Hello Ladies fra The Office-skaper Stephen Merchant premiere på HBO Nordic og C More Series. Dette blir første serien til Merchant uten Ricky Gervais innvolvert i produksjonen.

http://www.youtube.com/watch?v=9CYTzzCA8UM

Neste år vil også King Of The Hill og Bevis & Butt-head skaperen Mike Judge være klar for HBO med komiserein Sillicon Valley plukket opp tidligere i år til serie. Serien handler om nerdene i Sillicon Valley som opplever suksess, men ikke er akkurat de menneskene som klarer å takle suksess. I hovedrollene finner vi T.J. Miller og Thomas Middleditch som har dukket opp sammen i The League, serien har også Zach Woods (The Office) og Kumail Nanjiani (Franklin & Bash) i rollene.

tjmiller
Thomas Middleditch og T.J. Miller

Den amerikanske utgaven av Getting On ble også tidligere i år plukket opp av HBO .

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer