Annonse

ABC har forsterket kommende sesong med hele 12 nye serier – syv dramaserier og fem komedier.

Ikke overraskende så gikk ABC for den Joss Whedon-produserte Mavel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (som er sesongens mest irriterende tittel å skrive). En annen Disney-vennlig serie som også fikk grønt lys er Once Upon A Time-spinoffen Once Upon A Time In Wonderland som utvikles spesifikt som en kortere og avsluttende sesong.

Komedien Mixology hvor hele sesongen utspiller seg over en kveld på et utested blir også så se på kommende sesong. Dramaserien The Returned, som nå er døpt om til Resurrection er også plukket opp, det samme er den prosesuelle serien Killer Women med Tricia Helfner i hovedrollen. Malin Akerman-komdien Trophy Wife er også blant de nye seriene sammen med to David Zabel-dramaserier Lucky 7 og Betrayal.

Cullen Brother’s prosjektet har omsider fått navn – Back In The Game – og blir å se kommende sesong sammen med den prosesuelle serien Mind Games (tidligere Influene) med Steve Zahn og Christian Slater i hovedrollene. Rebel Wilsom er et hett navn om dagen, og komedien Super Fun Night med henne i sentral rolle blir å se fra høsten av. Det samme gjelder Adam Goldberg-komedien The Goldbergs.

GREGORY MARCEL, MEGALYN ECHIKUNWOKE, CHRISTIAN SLATER, STEVE ZAHN, WYNN EVERETT, CEDRIC SANDERS

Annonse

Mind Games

Clark (Steve Zahn) og Ross (Christian Slater) Edwards er brødre og partnere i et unikt byrå som har som mål å løse klientenes problemer ved hjelp av en kombinasjon av vitenskap og psykologisk manipulasjon.

Clark er en tidligere professor og verdenskjent ekspert innen menneskelig adferd. Han sliter med en bipolare lidelse, noe som fører til enkelte manisk trekk og episoder. Hans eldre bror, Ross, er en glatt svindler som har tilbrakt tid i fengsel.

På hver sin måte vet de hva som får folk til reagere og handle og med bakgrunn i dette legger de detaljerte planer for å påvirke situasjoner. Oppskriften er en del vitenskap, en del svindel og et snev av Jedi mind tricks. Brødrene, sammen med sitt team av manipulerende medarbeidere, tilbyr klientene et alternativ til skjebnen.

Cast:Steve Zahn (Treme) Christian Slater (True Romance) Megalyn Echikunwoke (CSI: Miami), Cedric Sanders (The Social Network), Gregory Marcel (The Good Shepherd), Wynn Everett (The Newsroom)

Produsenter: Skrevet og produsert av Kyle Killen sammen med Keith Redman.

 

MARC BLUCAS, ALEX FERNANDEZ, TRICIA HELFER, MICHAEL TRUCCO, MARTA MILANS

Killer Women

Blant alle som opprettholder lov og orden i Texas så finnes det ingen mer berømte enn Texas Rangers. Molly Parker (Tricia Helfer) er den eneste kvinnelige rangeren, og er fast bestemt på at det ikke skal stoppe henne på noen måte.

Molly er fast bestemt på å avdekke sannheten og sørge for at rettferdigheten seirer. Hun er omringet av kollegaer som ønsker å se at hun mislykkes, og dette inkluderer politiløytnant Esteban Salazar. Likevel er enkelte heldigvis på hennes side, blant annet kompanileder Luiz Zea (Alex Fernandez). Molly sin bror Billy (Michael Trucco) og hans kone Nessa (Marta Milans) er også viktige støttespillere.

Molly er i prosessen med å skille seg fra sin sleske ekteman Jake  (Jeffrey Nordling) og starter et forhold med den sexy DEA agenten Dan Winston (Marc Blucas).

Cast: Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Mark Blucas (Buffy The Vampire Slayer), Marta Milans (Shame),  Alex Fernandez (Transformers: Revenge of the Fallen), Michael Trucco (Battlestar Galactica)

Manus og produsenter: Skrevet av Hannah Shakespeare og produsert av Sofia Vergara (Modern Family), Martin Campbell, Ben Silverman, Luis Balaguer, Electus, Latin World Entertainment, og piloten er regissert av Larry Trilling.

ressurection
Resurrection

Befolkningen i Arcadia, Missouri blir forandret for alltid når avdøde mennesker dukker opp igjen. En 8 år gammel amerikansk gutt (Landon Gimenez) våkner opp i en rismark i en kinesisk provins uten noen formening om hvordan han havnet der. Detaljer begynner å tikke inn når gutten, som kaller seg selv Jacob, husker hjembyen sin, Arcadia.

Immigrasjonsarbeider Martin Bellamy (Omar Epps), tar han med dit. I huset han peker ut som hjemmet sitt, bor det eldre ekteparet Harold (Kurtwood Smith) og Lucille Garland (Frances Fisher), som mistet sønnen sin Jacob for mer enn 30 år siden. Selv om de ser annerledes ut så gjenkjenner Jacob dem som sine foreldre.

De nærmeste rundt familien prøver å løse gåten rundt Jacob. Dette inkluderer Sheriff Fred Garland (Matt Craven) som mistet kona Barbara. Hun drunket i forsøket på å redde Jacob. Men Jacob kjenner til hemmeligheter rundt sin egen død som ingen andre vet om – hemmeligheter som Fred sin datter Gail (Devin Kelly) graver mer i og oppdager at er sanne.

Cast: Omar Epps (House), Matt Craven (Crimson Tide, A Few Good Men), Devin Kelley (Chernobyl Diaries,The Chicago Code)l, Frances Fisher (Titanic), Kurtwood Smith (That 70s Show), Sam Hazeldine (The Raven), Samaire Armstrong (Entourage, The O.C.), Nicholas Gonzalez (Off the Map), Mark Hildreth (Dragon Ball Z) og Landon Gimenez.

Manus og produsenter: Aaron Zelman (Damages,The Killing), Aaron Zelman, JoAnn Alfano, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Jon Liebman, Brillstein Entertainment og Plan B.

 betrayal
Betrayal

Et tilfeldig møte mellom fotograf Sara Hadley (Hannah Ware, Shame, Boss) og advokat Jack McAllister (Stuart Townsend, The Leauge of Extraordinary Gentlemen) fører til en umiddelbar tiltrekning.

Sara sin ektemann Drew (Chris Johnson, The Vampire Diaries), er en fremadstormende aktor med politiske ambisjoner. Jack er gift med Elaine (Wendy Moniz, The Guardian), som er datteren til sjefen, Thacher Karsten (James Cromwell, American Horror Story).

Når Karsten sin svoger Lou blir myrdet peker alle bevis mot Karsten sin sønn, T.J. (Henry Thomas, Gangs of New York). Jack, som er firmaets beste advokat, blir nødt til å forsvare han. For Sara sin mann, Drew, så er dette en høyt profilert sak som kan sikre hans politiske fremtid.  Sara og Jack  befinner seg plutselig i en umulig situasjon på hver sin side av mordetterforskningen.

lucky7
Lucky 7

I Astoria, Queens, har en 7 ansatte ved en bensinstasjon spleiset på lotto-kupong i månedsvis uten noe som helst tro på å noen gang se en gevinst. Penger kunne løst problemer for hver av dem.

Matt (Matt Long) kan få kjæresten og de to barna ut av morens hus. Matt sin bror Nicky (Stephen Louis Grush), en tidligere kriminell, kan betale tilbake en farlig gjeld. Samira (Summer Bishil), en annen-generasjons Pakistansk immigrant kan få råd til å gå på Julliard. Denise (Lorraine Bruce), kunne fokusert på å redde ekteskapet sitt. Leanne (Anastasia Phillips), en ung mor, kunne hjulpet datteren å realisere sin drømmer. Bob (Isiah Whitlock, Jr.), den daglige ledere, kunne omsider ha pensjonert seg og Antonio (Luis Antonio Ramos) kunne gitt kona og barna deres et nytt liv.

Så en dag skjer det utrolige…

Skrevet av David Zabel, (ER) og Jason Richman (Detroit 1-8-7), produsert av Steven Spielberg, Darryl Frank, Justin Falvey, David Zabel og Jason Richman.


agentsofshield
Marvel’s Agents of S.H.E.I.L.D.

Clark Gregg viderefører rollen som Agent Phil Coulson fra Marvel filmene. Han setter sammen en gruppe av agenter fra S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) for å ta hånd om nye merkelige saker og ekstraordinære trusler. Serien er satt til tiden etter det store oppgjøret mellom The Avengers og Loki med sin hær av Chitauri-romvesener.

Vi blir også kjent med de andre agentene i gruppen som piloten og våpeneksperten Agent Melinda May (Ming-Na When); Asosiale Agent Grant Ward (Brett Dalton) som får jobben gjort; Den nye sivile rekrutten og hackeren Skye (Chloe Bennet); Og duoen Agent Leo Fitz (Iaain De Caestecker) som er ekspert på våpenteknologi og Agent Jenna Simmons (Elizabeth Henstridge) som er ekspert på biologien til både mennesker og romvesen.

Produsenter: Joss Whedon (Marvel’s The Avengers, Buffy the Vampire Slayer); Jed Whedon & Maurissa Tancharoen (Dollhouse, Dr.Horrible’s Sing-Along Blog); Jeffrey Bell (Angel, Alias); og Jeph Loeb (Smallville).

once upon a time in wonderland
Once Upon A Time In Wonderland

I det viktorianske England forteller den unge og vakre Alice (Sophie Lowe) historien om et merkelig land som eksisterer på andre siden av et kaninhull. En usynlig katt, en larve og spillekort som kan snakke er bare noen av de utrolige tingene hun opplever der. Både leger og pårørende mener at Alice er splitter pine gal og legene hennes planlegger å gi henne en kur som gjør at hun glemmer alt. Alice virker å være klar for å legge alt bak seg, spesielt minnene om ånden i lampen hun forelsket seg i og mistet for alltid, Cyrus (Peter Gadiot).

Men innerst inne vet Alice at denne verden er ekte og i siste liten redder Knave of Hearts (Michael Socha) og White Rabbit (John Lithgow) henne. Sammen faller de ned i kaninhullet til Wonderland hvor ingenting er umulig.

Cast: Sophie Lowe (Beautiful Kate), Michael Socha (This Is England), Peter Gadiot (The Forbidden Girl), Emma Rigby (Hollyoaks) og  John Lithgow (Third Rock From The Sun) har stemmen til White Rabbit.

 

BEN KOLDYKE, COOPER ROTH, KENNEDY WAITE, JAMES CAAN, GRIFFIN GLUCK, MAGGIE LAWSON, J.J. TOTAH, LENORA CRICHLOW
Back in The Game

Terry Gannon Jr. (Maggie Lawson) var en  All Star Softball-spiller helt til livet satte henne ut av spill med en baby, et tapt college stipend og en taper av en ektemann. Når hun ikke lenger greier seg på egen hånd, flytter hun og sønnen Danny (Griffin Gluck) hjem til faren (James Caan) hun ikke har noe nært forhold til.

Faren er en øldrikkende og meningssterk eks-atlet som aldri helt lykkes hverken som alenefar eller profesjonell baseball-spiller. Terry prøver etter beste evne å holde Danny borte fra den samme sportssentrerte barndommen hun hadde, men han har likevel lyst til å prøve. Hans ekstreme mangel på baseball-talent gjør han til latter både på banen og hjemme i stua. Når Danny og en gjeng andre håpefulle ikke får være med på det lokale laget, tar Terry affære. En rik frivillig i nabolaget tilbyr seg å sponse laget med de håpløse spillerne, og Terry blir, noe motvillig, treneren deres.

Cast: Maggie Lawson (Psych), Jr., James Caan (Las Vegas), Lenora Crichlow (Being Human, Fast Girls), Griffin Gluck (Private Practice), Ben Koldyke (Big Love), Kennedy Waite (I-Doll), J.J. Totah (Jessie), Cooper Roth

Produsenter: Mark og Robb Cullen (Lucky, Las Vegas), John Requa og Glenn Ficarra (Bad Santa, Crazy, Stupid, Love) og Aaron Kaplan (The Neighbors).

trophy wife
Trophy Wife

De sier at alle gode ting er tre og den reformerte partyjenta Kate (Malin Akerman) håper at det stemmer når hun blir Pete (Bradley Whitford) sin tredje kone.

Hun falt bokstavlig talt i armene på han på en karaokebar og et år senere så har Kate fått en komplett familie med tre stebarn og to ekskoner. Diane (Marcia Gay Harden) er ekskone nummer en, en intens og ambisiøs lege og mor til tvillingene Hillary (Gianna LePera) og Warren (Ryan Scott Lee). Hun legger ikke skjul på sin manglende tiltro til Kate sin morsinstinkter.

Ekskone nummer to, Jackie (Michaela Watkins), er moren til den adopterte sønnen Bert (Albert Tsai) og spiller på alle strengene til Pete med sin spesielle blanding av nevrose og new age-vibber. Å hanskes med alt dette er nytt territorium for Kate og hun søker støtte hos sin bestevenn, Meg (Natalie Morales), en single partyjente og den eneste kvinnen hun kjenner med mindre kunnskap om barn enn henne selv.

Cast: Malin Akerman (Suburgatory), Bradley Whitford (The West Wing), Marcia Gay Harden (Into the Wild, Damages), Michaela Watkins (Saturday Night Live), Natalie Morales (90210), Ryan Scott Lee (Super 8) , Albert Tsai (How I Met Your Mother), Gianna LePera (Modern Family)

Produsenter: Skrevet og produsert av Emily Halpern & Sarah Haskins og produsert av Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky (The Office) samt Malin Akerman.

 

the goldbergs
The Goldbergs

Før det fantes foreldreblogger, premier for oppmøte og peanøtt-allergier så fantes det en enklere tid kalt 80-tallet. For den 11 år gamle nerden Adam (Sean Giambrone) så er dette hans beste år og han møter dem utstyrt med videokamera for å dokumentere all galskapen.

Familie Goldberg er en hyggelig familie på lik linje med de fleste, bare hakket mer høyrøstet. Moren Beverly (Wendi McClendon-Covey) er en klassisk overbeskyttende matriark som regjerner med 100 % autoritet og null forståelse for personlige grenser. Faren Murray (Jeff Garlin) er røff, temperamentsfull og prøver å utøve sine foreldreplikter uten for mye skriking.

Søsteren Erica (Hayley Orrantia) er 17, vakker, skremmende og en du absolutt ikke bør kødde med. Barry (Troy Gentile) er 16, toppstudent og kløne med klassisk barn-i-midten-syndrom. Adam er den yngste, en fremtidig regissør som er forelsket i en eldre kvinne.

I tillegg består familien av bestefaren, Al “Pops” Solomon (George Segal), klanens villmann og en skamløs Don Juan som lærer Adam alt han kan om kjærligheten. Når Pops kjøper en slitter ny sporstbil og tilbyr sin gamle Caddy til Barry, så er det nok til å drive den allerede skakkjørte familien til randen av kaos.

Produsenter: Adam F. Goldberg (Breaking In, Fanboys) og Doug Robinson.  Regissør Seth Gordon (Identity Thief, Horrible Bosses).

super fun night
Super Fun Night  

Junior-advokat Kimmie Boubier (Rebel Wilson) og hennes to bestevenner Helen-Alice (Liza Lapira) og Marika (Lauren Ash) har hatt en fast avale hver eneste fredag kveld de siste 13 årene. Mottoet er “Fredag kveld, gøy kveld! Alltid sammen, alltid inne!”

Kimmie sin nylige forfremmelse stikker imidlertid kjepper i hjulene for denne tradisjonen. Ikke bare jobber hun nå med idolet sitt, Årets Kvinnelige Advokat, Felicity Vanderstone (Kelen Coleman), men hun møter også en kjekk britisk advokat, Richard Lovell (Kevin Bishop), som inviterer henne til en trendy klubb på fest. Fast bestemt på å få tilbragt mer tid med Richard samt å følge Felicity sitt råd om å utvide nettverket sitt, så overbeviser Kimmie venninnene sine til å ta deres Super Fun Night-konsept ut blant folk.

Cast: Rebel Wilson (Pitch Perfect, Bridesmaids), Lauren Ash (Lars and the Real Girl), Liza Lapira (Don’t Trust the B—in Apt. 23), Kelen Coleman (The Newsroom), Kevin Bishop (Star Stories).

Produsenter: Rebel Wilson, Conan O’Brien, David Kissinger og regi ved John Riggi (30 Rock).

VANESSA LENGIES, ADAN CANTO, CRAIG FRANK, ANDREW SANTINO, BLAKE LEE, GINGER GONZAGA, KATE SIMSES, ALEXIS CARRA, ADAM CAMPBELL, SARAH BOLGER
Mixology

En bar. En kveld. Ti single mennesker.

Velkommen til Union, en bar midt i Manhattans hippeste område. Tom (Blake Lee) har nylig blitt dumpet av forloveden og har ikke vært ute på byen på ti år. Bestevennene hans, den selvsikre Cal  (Craig Frank) og den rappkjeftede Bruce (Andrew Santino), gjør det de kan for å kaste Tom ut i datinglivet igjen.

Toms første møte er med Maya (Ginger Gonzaga), en advokat som er like vakker som hun er brutal. Etter kort tid er Tom redusert til tårer. Etter det blir alt bare verre…

Blant de andre gjestene i baren finner vi Maya sin venn Liv (Kate Simses), den agressive alenemoren Jessica (Alexis Carra), hennes yngre og naive søster, Janey (Sarah Bolger), den sprudlende servitrisen  Kacey (Vanessa Lengies), den mørke og mystiske bartenderen Dominic (Adan Canto) og den mislykkende internettt-entrepenøren Ron som har sitt livs verste kveld.

Cast: Blake Lee (Parks and Recreation),  Andrew Santino (Punk’d), Kate Simses (What’s Your Number), Adam Campbell (Epic Movie), Craig Frank (8.13), Vanessa Lengies (Glee), Alexis Carra (Incredible Girl), Sarah Bolger (Once Upon A Time), Ginger Gonzaga (Legit) og Adan Canto (The Following).

Manus og produsenter: Jon Lucas og Scott Moore (The Hangover, 21 and Over), Ryan Seacrest, Nina Wass og Adam Sher. Regissert av Harry Charles (Seinfeld, Entourage, Borat),

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Espen Nyberg Granaune
Espen Nyberg Granaune
7 år siden

Unnskyld meg, men det virker som om dere har kopiert den engelske beskrivelsen av seriene, limt de inn i Google Translate og postet det her.

SerieFreak
SerieFreak
7 år siden

Kan garantere at alle svake oversettelser og klønete formuleringer har jeg stått for helt selv. Skal ta en nøye gjennomlesning og prøve å rette opp det mest håpløse.

Espen Nyberg Granaune
Espen Nyberg Granaune
7 år siden

Når det er sagt, virker det som om dette blir en meget god seriehøst!

Espen Nyberg Granaune
Espen Nyberg Granaune
7 år siden

Unnskyld meg, men det virker som om dere har kopiert den engelske beskrivelsen av seriene, limt de inn i Google Translate og postet det her.

SerieFreak
SerieFreak
7 år siden

Kan garantere at alle svake oversettelser og klønete formuleringer har jeg stått for helt selv. Skal ta en nøye gjennomlesning og prøve å rette opp det mest håpløse.

Espen Nyberg Granaune
Espen Nyberg Granaune
7 år siden

Når det er sagt, virker det som om dette blir en meget god seriehøst!