Trailere for CW-seriene The Originals, Reign. The 100, Star-Crossed og The Tomorrow People

Til høsten braker det løs med en rekke nye serier. Her er første titt på de nye dramaseriene fra The CW.

Reign

Reign forteller den tidligere ukjente historien om Mary, dronningen av Scotland (Adelaide Kane) og hennes vei til makt når hun ankommer Frankrike som 15-åring, lovet bort til prins Francis (Toby Regbo) og med sine tre beste venninner med på slep. En hemmelig historie om det å overleve i et fransk hoff blant mørke fiender, mørke krefter og en verden av seksuelle intriger.

Annonse

Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia) har fått rollen som Lola, en av Mary sine venninner, som måtte forlate kjæresten sin for å bo ved det franske hoffet. De andre venninnene er Kenna (Caitlin Stasey), Greer (Celina Sinden) og Aillie (Janessa Grant).

Megan Follows blir å se som Catherine de’Medici som er gift med Kong Henry II, og mor til prins Francis.

https://www.youtube.com/watch?v=reeEulk6cX0

The Tomorrow People

Dette pilotdramaet er basert på en britisk serie fra 70-tallet og føler flere unge mennesker fra ulike steder i verden som representerer det neste steget i menneskelig evolusjon. Alle har spesielle krefter som teleportering og telepati. Sammen jobber de for å bekjempe onde krefter.

Australske Luke Mitchell skal spille John Young, en kjekkas som evner å holde hodet kaldt i tøffe situasjoner og som, sammen med Cara (Peyton List), leder jobben med å finne potensielle «tomorrow people» og beskytte dem fra ULTRA, myndighetenes hemmelige program som jakter på dem. Mark Pellegrino er med som Dr Jedikiah Price, en evolusjonær biolog som leder ULTRA.

Aaron Yoo (21) blir å se som «badboy» Russell, som sammen med John og Cara leter etter likesinnede mennesker med spesielle evner. Robbie Amell og Madeleine Mantock er å se i andre roller.

https://www.youtube.com/watch?v=JwXVsRUi53k

The Originals

Dette er en plantet pilot som vil bli sendt som ble sendt i en episode av The Vampire Diaries i april. Klaus veder tilbake til den franske delen av New Orleans, en overnaturlig smeltedigel som han var med på å bygge opp for flere århundrer siden. Her er han gjenforent med sin diabolske tidligere protege Marcel.

Rollelisten består av Joseph Morgan (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Vampire Diaries, Saving Hope) , Phoebe Tonkin (The Vampire Diaries, The Secret Circle), Daniella Pineda (Homeland), Danielle Campbell (Prison Break), Charles Michael Davis, Leah Pipes (The Deep End), Claire Holt (The Vampire Diaries)

https://www.youtube.com/watch?v=WTKj52BUEeU

 

The 100

Basert på de kommende bøkene skrevet at Kass Morgan. Handlingen er satt 97 år etter at en atomkrig ødela sivilisasjonen. Et romskip som huser resten av de overlevende sender 100 ungdomskriminelle tilbake til jorden for å utforske muligheten for å kolonisere planeten igjen.

På rollelisten finner vi blant annet Henry Ian Cusick (Scandal, Lost), Isaiah Washington (Grey’s Anatomy, Eli Goree, Eliza Taylor, Bob Morley, arie Avgeropoulos, Page Turco, Kelly Hu (Arrow), Christopher Larkin m.fl

https://www.youtube.com/watch?v=Bum7f5XAbkE

 

Star-Crossed (tidligere Oxygen)

Pasjon og politikk truer freden og en episk romanse bryter ut mellom en menneskelig jente, Emery (Aimee Teegarden, Friday Night Lights) og en gutt fra rommet, Roman (Matt Lanter, 90210). Roman og åtte andre (The Orion 9) blir integrert i en high school ti år etter at de og hundrevis av andre som dem landet på jorden og umiddelbart ble plassert i en egen leir hvor de har vært innesperret siden.

Malese Jow og Titus Makin Jr skal spille Emery sine venner; Julia, en dødende men overraskende glad jente som kan få en ny sjanse takket være romvesenene, og den morsomme og søte Lukas som konstant går i hettegensere.

Grey Damon (The Secret Circle) har rollen som Grayson, en atlet som mistet broren sin under Orion-invasjonen. Chelsea Gilligan og Greg Finley skal spille to av romvesnene; den sexy Teri og den macho Drake. Natalie Hall (Pretty Little Lars) blir å se som Taylor, en medelev som ikke er spesielt begeistret for Emery sitt nye vennskap med romvesnene.

https://www.youtube.com/watch?v=2DJ0kqEKIvc

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom