Annonse

Gjenfortelling av en av historiens mest beryktede familier i The Borgias tar sin slutt etter 3 sesonger på Showtime.

The Borgias sin tredje sesongfinale den 16. juni på Showtime vil fungere som seriens seriefinale.

I kveld annonsert kanalen at Jeremy Irons-serien tar slutten etter 3 sesonger. Samtidig skrinlegger kabel-tv kanalenn planene til serieskaper Neil Jordan om en to timers tv-film for å avslutte historien.

I en uttalelse i presseskrivet forklarer Jordan at ting ble for dyrt, men han allikevel er fornøyd med hvordan enkelte karakterer sine historier kommer til sin slutt i sesongfinalen til seriens tredje sesong, spesielt karakterene Cesare og Lucrezia.

Les også: Vidars anmeldelse av sesong 1 av The Borgias
Les også: Vidars anmeldelse av sesong 2 av The Borgias

Annonse

The Borgias har endt opp med å få en Golden Globe-nominasjon for Jeremy Irons sin rolle, og 10 Emmy-nominasjoner så langt (med 2 priser tildelt).

Her hjemme sendes den tredje sesongen på C More, før den senere ender opp på VOX.

Showtime ser allikevel ikke ut til å avslutte sentreringen rundt Vatikanet helt enda. Kanalen har pilotprosjektet The Vatican satt til moderne tid med Emmy-vinner Kyle Chandler (Friday Night Lights) i utvikling. Med kanselleringen av The Borgias går sjansene for at prosjektet blir plukket opp til serie senere i år større.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer