Flere stjerner fra serien ankom den røde løperen for å markere åpningen av Game of Thrones – The Exhibition i Belfast. Serienytt var til stede og fikk pratet med flere av dem.

Belfast, 7.juni 2013 – Crumlin Road Goal: Serienytt var invitert av HBO Nordic, og fikk plass ved den røde løperen da HBO, Northern Ireland Tourist Board og Northern Ireland Screen inviterte til fest i forbindelse med åpningen av Game of Thrones – The Exhibition i Belfast.

Utstillingen med utvalgte kostymer og rekvisita fra hovedsakelig sesong 1 og 2, er åpen for publikum i perioden 8.-17.juni. Fra før har den vært i Toronto, New York, Sao Paolo og Amsterdam. Belfast er siste stopp i denne omgang og da vil over 100.000 ivrige fans fått med seg utstillingen.

Flere av talentene fra serien var til stede for å kaste glans over åpningen, deriblant Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Liam Cunningham (Ser Davos), Richard Dormer (Beric Dondarrion), Kristian Nairn (Hodor) og Aimee Richardson (Myrcella Baratheon).

Serienytt_GoT-event-talents

Annonse

 

[new_royalslider id=»7″]

Bilder fra den røde løperen

[new_royalslider id=»8″]

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer