Frank Darabont-serien Lost Angels vil ha premiere neste år. Nå er ytterligere roller blitt castet i form av de kjente gangsterne Bugsey Siegel og Mickey Cohen.

knepper__120223223415-150x150
Robert Knepper

Lost Angels vil denne måneden gjenoppta produksjonen på resten av sesong 1 etter at pilotepisoden ble spilt inn i fjor sommer. Serien ble i fjor bestilt til serie på en kort ordre på 6 episoder.

Saving Private Ryan-skuespiller Ed Burns og nykommeren Jeremy Luke er to nye navn som vil få noe sentrale roller i den kommende serien Lost Angeles fra amerikanske TNT. De to vil ikke dukke opp første episode

De blir med Ernie Hudson (Oz) og Prison Break-veteranen Robert Knepper som hadde en rolle i piloten som vil utvides, og gjøre Knepper en fast del av ensemblet til serien.

lostangelesrwrwr
Fra venstre: Jon Bernthal, Jeffrey DeMunn og Neal McDonough i Lost Angeles. Foto: TNT
luke__130610192629-275x288
Jeremy Luke

Den kommende serien satt til 40-tallet forteller historien rundt en lang konflikt mellom politiet i Los Angeles under lederskap av politimester William H. Parker (Neal McDonough, Justified), og byens gangstere som ledes av Mickey Cohen (Jeremy Luke), en tidligere proffbokser som reiste seg selv til toppen av Los Angeles sin kriminelle underverden.

Jon Bernthal (The Walking Dead) har rollen som Joe Teague, en ex-marinesoldat som nå jobber som politimann i LAPD i en tid der korrupsjon herjer politiet. Neal McDonough spiller LAPD-kapteinen William Parker, Teague’s sjef som er fast bestemt på å luke ut korrupsjonen i politiet og ta ned Mickey Cohen (Jeremy Luke).

burns__130611225823
Ed Burns

Jeffrey DeMunn (The Walking Dead, The Shawshank Redemption) spiller etterforsker Hal Morrison, som leder LAPD`s nye mafiagruppe med Jeremy Strong (The Happening) som Mike Hendry, Morrison sin nestkommanderende og Andrew Rothenberg (The Walking Dead) som etterforsker Eddy Sanderson.

Med er også Milo Ventimiglia (Heroes) som Ned Stax, som sloss ved siden av Teague under andre verdenskrig, men som nå jobber som en advokat med tilknyttingen som en fikser for mafiaen og menn som Siegel (Ed Burns). Sid Rothman (Robert Knepper) er en av mennene under Sigel og Cohen.

Annonse

I andre roller på serien finner vi også Ron Rifkin (Alias) har rollen som Los Angeles sin borgermester Fletcher Bowron, som gjør det til sitt oppdrag å rydde opp korrupsjonen i byen sin, i likhet med Parker innenfor LAPD.

ernie-hudson__120203022735-150x150
Ernie Hudson

Ernie Hudson vil ha rollen som gangsteren Bunny, en eldre gangster som har kontroll over flere klubber og bygg langs ved Central Avenue. Han er også en av gangsterne som jobber for Siegel. Finske Pihla Viitala (Hellfjord) har rollen som Anya, en av bartenderne på Bunny’s på Central Avenue, vestkystens senter av den afrikansk-amerikansk scenen, mens Alexa Davalos (Angel) spiller Jasmine, en vakker kvinne som blir innhentet av sin fortid.

For tiden er Bugsey Sigel også brukt i Boardwalk Empire, spilt av Rescue Me-veteranen Kevin Zeegen.

Lost Angels skal etter planen ha premiere neste sommer.