Det blir mer drama fra Ewing-familien også neste år!

Som forventet har TNT fornyet Dallas for en tredje sesong som vil bestå av 15 episoder. Forventet lansering er tidlig i 2014. Til tross for at seerne har måttet ta farvel med J.R.Ewing etter at skuespiller Larry Hagman døde  i fjor, så er det ifølge TNT fremdeles mange historier å fortelle om olje-familien.

Foreløpig har TNT ikke sagt noe om videre skjebne for Southland og nykommer Monday Mornings, men ingen av seriene er forventet å bli fornyet. Mest sannsynlig vil de bekrefte kanselleringen av disse dramaseriene i løpet av de kommende ukene, i påvente av deres Upfront-presentasjon 15.mai. Da vil nok også informasjon om hvilke piloter som blir plukket opp til serie. Det er forventet at den Howard Gordon-produserte Legends og Michael Bay-serien The Last Shipvil få grønt lys.

Les også: Siste nytt om hvilke piloter som er mest hot!

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer