Annonse

TNT som er kanalen bak serier som Falling Skies og kommende Frank Darabont-serien Lost Angeles plukket opp serien The Last Ship produsert av Michael Bay.

I forkant av programlanseringen for neste sesong har TNT plukket opp Michael Bay-produserte The Last Ship med Eric Dane (Grey`s Anatomy) i hovedrollen. Kanalen har også i den forbindelse sluppet den første traileren.

The Last Ship er basert på boken ved samme navn fra William Brinkley. En global katastrofe har utryddet det meste av verdens befolkning  hvor besetningen om bord på et marineskip må takle sin nye hverdag hvor de er blant de eneste overlevende i verden.

Eric Dane har rollen som Tom Chandler som er kaptein på USS Nathan James. Adam Baldwin (Firefly/Chuck) spiller Mike Slattery, den nestkommanderende på båten. Rhona Mitra (Strike Back) vil spille i den kvinnelige hovedrollen Rachel Scott, en direkte, intelligent og fryktløs biolog med sterk vilje. Også med i rollene er Tracy Middendorf (Boardwalk Empire) og Michaela Mcmanus (Special Victims Unit/Awake).

Terminator 3-regissøren Jonathan Mostow regisserte piloten skrevet av Hank Steinberg bak den 12 ganger Emmy-nominerte tv-filmen 61* fra HBO og The Closer-produsenten Steven Kane.

Annonse

Med The Last Ship bestilt til serie viser TNT at kanalen velger å satse på mer store serier og større konsepter. Fra tidligere har kanalen hatt suksess med Falling Skies, som også kritisk sett endte opp mye bedre i sesong 2 enn den første. Kanalen vil også i starten av 2014 ha premiere på den nye serien til The Walking Dead-skaperen Frank Darabont som vil hete Lost Angeles (tidligere L.A. Noir).

Det er enda ikke kjent om piloten Legends med Sean Bean (Game of Thrones) fra Homeland-skaper Howard Gordon blir plukket opp til serie. Det er fremdeles mulighet for at serien plukkes opp, ettersom TNT ganske sikkert ikke fornyer Southland for en ny sesong.

The Last Ship får premiere neste sommer på TNT. Sesong 1 vil være på 10 episoder.

Annonse