Nyhetsrunde: Glee-stjerne på rehab, Disney-serier fornyet, Jason Dohring med i Veronica Mars-filmen mm

Kort og godt: En oversikt over serienyheter fra de siste dagene inkludert gode nyheter for LoVe-fans, Disney fornyelse av to serier og en stk Glee-stjerne til avrusning.

Jason Dohring offisielt med i den kommende Veronica Mars-filmen

jason dohringDet var vel strengt tatt aldri noen tvil, men likevel så er det befriende å vite at det nå er offisielt. Badboy Logan Echolls er tilbake, bekrefter serieskaper Rob Thomas.

Annonse

They used to be friends, a long time ago… Logan er en viktig brikke i filmplottet hvor Veronica blir dratt inn i et mordmysterium som involverer hans popstjerne-kjæreste. Veronica på sin side vil også ha en romantisk interesse i begynnelsen av filmen, men det er ikke eksen Logan, som hun ikke har sett på 9 år.

Veronica Mars Kickstarter prosjektet er i skrivende stund passert 4,4 millioner og det er fremdeles 9 dager igjen. Du kan bidra – prosjektet er nå også åpent for norske bidragsytere.

Jason Dohring sammen med Kristen Bell, Ryan Hansen, Rob Thomas og Enrico Colantoni var alle med i videoen som lanserte prosjektet.

austin-ally-renewedDisney fornyet Austin & Ally og Jessie

Disney Channel har offisielt fornyet serien med musikalsk fokus for sesong 3. Austin & Ally vil med andre ord synge igjen. I den kommende sesongen vil Austin sin musikkarriere virkelig ta av og samtidig vil også Ally sin begynne å bevege å seg. Produksjonen starter i juli og får premiere i USA i oktober.

jessie disneyIt feels like a party everyday – og det er ikke så rart for Jessie er også fornyet for sin tredje sesong. Vi kan altså vente oss flere sprell fra den livlige barnepiken som også vil få premiere til høsten. Den kommende sesongen vil fokusere på Ross-barna som for alvor nærmer seg tenårene og dermed vil utfordre barnepiken på nye og underholdende måter.

 

Gilmore Girls-veteran Keiko Agena med rolle i ABC Family serien Twisted

keiko-agenaKeiko Agena er antagelig best kjent som Rory sin litt underkuede venninnen med verdens strengeste mor. Nå blir hun å se i ABC Family sin nye serie Twisted som får premiere til sommeren.

Twisted handler om en karismatisk 16-åring spilt av Avan Jogia (Victorious) som har en mørk fortid og har tilbrakt de siste fem årene i ungdomsfengsel, og nå gjenopptar vennskapet med sine to barndomsvenner spilt av Maddie Hasson (The Finder) og Kylie Bunbury (The Sitter).

Agena, som nylig hadde en gjesterolle i sesong 3 av amerikanske Shameless, skal spille April Tanaka, en sorgekspert som leder samtalegrupper for studentene ved Green Grove Hight etter at en medstudent blir funnet drept.

I tillegg har Brittany Curran (Men of a Certain Age) også fått en gjesterolle som Phoebe, en overdramatisk klassekamerat som liker seg i rampelyset og prøver å bli venner med Lacey. Begge karakterene blir å se først i episode 2.

 

hillary+duffHillary Duff til Two and a Half Men sesongfinalen

Hillary Duff blir å se i sesongfinalen av Two and a Half Men som Stacey, en kvinne Walden (Ashton Kutcher) dater. Marilu Henner (Taxi) har rollen som Stacey sin bestemor. Sesongfinalen vises i USA 9.mai.

Hillary Duff er best kjent for rollen som Lizzie McGuire, men har også hatt gjesteroller i Gossip Girl, Raising Hope og Community.

 

Glee-stjerne Cory Monteith på avrusning.

cory-monteithCory Monteith som spiller Finn Hudson i Fox-serien Glee, har frivillig sjekket inn til rehabilitering for avhengighet. Som en konsekvens vil han ikke være med i sesongens to siste episoder.

En av Monteith sine pressefolk bekreftet ovenfor People.com at han av egen vilje hadde sjekket inn for behandling for avhengighet, et problem han også tidligere har slitt med.

Kjæresten og medskuespiller Lea Michelle uttalte til People at hun elsket og støttet Cory og vil stå sammen med han gjennom dette. Hun er stolt og takknemlig for at han tok dette steget.

Serieskaper Ryan Murphy delte følgende på Twitter mandag:

 

I am so proud of Cory Monteith and love and support him 100%.

— Ryan Murphy (@MrRPMurphy) April 1, 2013

 

I en uttalelse fra 20th Century Fox TV blir det presisert at Cory er et kjært medlem av Glee-familien og alle støtter han fullt ut i denne beslutningen. Alle knyttet til serien ønsker han alt godt og ser frem til å få han tilbake.

Glee er forventet å bli fornyet, og er i forhandlinger nå.

Fondue for Two? Ryktene skal også ha det til at Glee-stjerne Heather Morris som spiller Brittney S. Pears er gravid.

300.conan.lc.110810Conan fornyet ut november 2015

TBS har fornyet Conan O’Brien sitt talkshow-hit Conan frem til november 2015. Da vil showet tilfeldigvis også feire fem års jubileum.

Kilder: Deadline.com, People.com, TVLine.com

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter