Southland-stjerne Ben McKenzie sikrer seg rolle i The Advocates

Ben McKenzie smeltet mange ungpikers hjerter i The O.C. og har gjort sine saker bra i kritikerfavoritten Southland. Nå har han sikret seg en av hovedrollene i prosjektet The Advocates.

Avtalen er under forutsetning av at Southland, som er i sin 5. sesong, ikke blir fornyet. Hva som skjer der er vanskelig å si, begge seriene produseres av Warner Bros., noe som gir visse indikasjoner som ikke lover så alt for godt for Southland.

Annonse

På den annen side er det langt fra sikkert at The Advocates, som er nødt til å imponere med pilotepisoden sin, får tommel opp. Et tredje alternativ er jo at McKenzie alt er skrevet ut av Southland og at serien lever videre uten han, men at det holdes hemmelig (men sjokkerende dødsfall hørte vel til 2011…).

Om han ender opp på The Advocates så høres i det minste rollen hans interessant ut. Han skal spille Henry Bird, en mann som sonet 16 år i fengsel for en ugjerning han ikke har begått. Serien kommer fra The Mentalist-skaper Bruno Heller og øyner muligheten for å vinne en plass på sendeskjemaet til CBS.

Det er ikke første gang slike «under forutsetning»-avtaler inngås. I år har også Ken Jeung fra Community inngått en lignende avtale og sikret seg en potensiell rolle i prosjektet Spy.

Selv har jeg ikke fått sett Southland, men har lest mye positivt – samt at andre her på Serienytt også sier veldig positive ting om serien. Jeg håper den får en verdig sluttstrek og gleder meg til å ta fatt på den en gang i fremtiden.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: