ABC Family sin største suksess-serie, Pretty Little Liars, er fornyet for sesong 5. Kanalen har også gitt grønt lys for spinoff-serien Ravenwood.

Ravenwood kommer fra samme team som står bak Pretty Little Liars. Handlingen finner sted i den lille byen Ravenwood som ligger ikke så langt fra de varkre løgnerne sin hjemby, Rosewood. Ravenwood har vært utsatt for en dødelig forbannelse i generasjoner, og serien vil få premiere i oktober like etter Pretty Little Liars sin tradisjonelle Halloween-spesialepisode.

Ravenwood er plukket opp direkte til serie

.

Pretty Little Liars fornyet for sesong 5

Pretty Little Liars hadde nylig seson.gavslutning av sin  tredje sesong. I forkant var serien allerede fornyet for kommende sesong, og nå har alså ABC Family besluttet å gi serien   yttererligere tillitt for enda en sesong.

Pretty Little Liars skårer spesielt høyt i tenåringsmålgruppen (demorating på hele 6.9) og er også den mest “sosiale” serien i følge amerikanse SocialGuide som tracker sosiale medier. Sesong 3 var også den mest sette sesongen for serien blant målgruppen 18-49 år (1.9 demorating), og kanalens beste serien noensinne innen målgruppen 18-34.

Sesong 4 har premiere 11.juni på amerikansk tv

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer