Det er snart 9 år siden Friends tok slutt, og siden den gang har både Courtney Cox og Matthew Perry – som sammen utgjorde det ikoniske paret Monica og Chandler – ikke vært å se sammen på TV igjen.

Nå er det en slutt på ventetiden (om noen av dere har ventet da…), i det Courtney Cox i kveld (amerikansk tid) er med i en episode av Perrys nye komedie Go On. Øverst i artikkelen kan du se en liten sniktitt hvor de to er ute og spiser middag, hvor Cox sin karakter sniker til seg litt gratis mat og drikke.

Go on gjør det ganske greit i statene og har reelle muligheter for å få en andre sesong, selv om det er alt for tidlig å si noe konkret der. Perry har vært involvert i noen serier de siste årene, men ingen av dem har maktet å bli fornyet – så det ville nok ikke vært han imot å endelig lykkes igjen. Tidligere denne uken ble Courtney Cox-serien Cougar Town fornyet, så de to stjernene ser ut til å endelig ha stablet på bena litt suksess etter Friends-epoken.

Les vårt førsteinntrykk av serien her.

 

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!