Foto: HBO/VICE

HBO Nordic vil neste måned ha premiere på dokumentarserien VICE fra mediehuset Vice og HBO. Programmet skal levere drama fra virkelig, en liten kontrast av HBO sine manusbaserte dramaserier. 

Den kommende dokumentarserien VICE som vi har nevnt tidligere kommer 6. april på HBO Nordic, timer etter premieren på HBO i statene bekrefter HBO Nordic i dag.

VICE er kjent for å reise verden rundt, enten i mørke kjellere i New York, sandfylte landsbyer i Afghanistan med kamera og journalistikken sin på slep. Kjent for tradisjonelle videoreportasjer og artikler gjør VICE noe helt annerledes enn de fleste. Derfor kanskje HBO faller for en perfekte match for VICE som allerede har vist den supre dokumentarserien On Freddie Roach fra tidligere med flere prisvinnende dokumentarer produsert over årene for kabel-tv kanalen.

http://www.youtube.com/watch?v=X51rPtxmd3Y

VICE-journalisten Shane Smith vil være verten for programmet. Komiker og den politiske talkshow-verten Bill Maher som er vert for Real Time produserer serien sammen med VICE. Også CNN-korrespondenten Fareed Zakaria er konsulterende produsent.

Serien vil dekke blant annet Denis Rodman sitt besøk i Nord-Korea, politiske mord i Pilipinene som gikk ut av kontroll, en ung selvmordbomber i Afghanistan, populariteten til sumobryting og annen kampsport i Senegal og frykten for kjernefysiske problemer i Kashmir. VICE vil vise noe utenom det vanlige for å si det mildt.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer