[SPOILER] ALERT – hint om hva som kommer i hele 23 serier!

Etter en lengre seriepause i julen, så er det i disse dager klart for nye episoder i tillegg til at noen serier har sesongstart. Her finner du noen smakebiter på hva vi har i vente i hele 23 serier!

NB! Artikkel inneholder [SPOILERS]!

Vil du ikke vite noe, så er du nå på feil sted og bes vende om i tide! Det er også verdt å merke seg at disse spoilerne følger amerikansk sendeplan – følger du med på norske kanaler, så vit at de i de fleste tilfeller ligger lenger bak.

Annonse

Kilder: TVLine, Spoilertv.com

ARROW

Arrow ep1-2PREVIOUSLY ON… | Malcolm Merlyn aka Dark Archer, prøvde få det til å se ut som Arrow stod bak en serie mord. I tillegg klarte han å få Moira sin nysgjerrige ektemann til å forsvinne. I mellomtiden så prøvde Oliver sin eks-kjæreste Laurel og hennes nye kjæreste Tommy å komme gjennom den litt keitete fasen av nye forhold.

HVA SOM KOMMER | I tillegg til Dark Archer så vil Oliver ha hendene fulle med andre skurker. Dette inkluderer “The Count” som forsøpler gatene i Sterling City med et dop kalt Vertigo. Han spilles av Seth Gabel (Fringe) og er av et annet kaliber enn de skurkene vi har møtt så langt i serien. Arrow bruker mye tid på å jakte på han, og det ut fra personlige årsaker som verken serieskapere eller skuespillere ønsker å avsløre.

I tillegg kan vi også se frem til Cyrys Vanch (spilt av David Anders, Alias, Heroes, The Vampire Diaries). Han beskrives som skødesløs og med ekstrem selvtillitt. Og denne gangen er det ikke Arrow som jakter på han – men visa versa!

På den romantiske fronten så vil Oliver blusse liv i gamle glør med en narkotika-politi som spilles av Janina Gavankar (True Blood). Stephen Amell som spiller Arrow uttaler at årsaken til at det forholdet tas opp igjen vil overraske alle. Og Laurel vil fortsatt føle seg dratt mot den hettekledde vigilanten. Det er et magnetisk og nesten seksuell spenning mellom dem, sier Katie Cassidy (Laurel). Hun ønsker å vite hvordan han gjør det han gjør, hvem ham er og hun tror også at Laurel ønsker å være en del av det…

 

OPPSTART USA | Onsdag 16.januar (The CW)

BONES

bONESPREVIOUSLY ON… | En gatekunstner blåste nytt liv i Angela sin kreative side (og forårsaket gnisninger med Hodgins), Arastoo ble avslørt som Cam sin hemmelige kjæreste og Sweets flyttet inn sammen med Booth og Brennan etter at det ble slutt med Daisy. Og, forresten, Pelant er fremdeles på frifot og klar til å slå til igjen.

HVA SOM KOMMER | Og Pelant vil så absolutt slå til igjen! Den psykotiske drapsmannen dukker opp igjen i episoden som sendes 24.januar i USA. Episoden starter med at et lik blir oppdaget i sengen sammen med Angela og Hodgins, forteller sjefsprodusent Stephen Nathan. Han omtaler det som en “fenomenal epiosde som virkelig eskalerer historien rundt Pelant.”

På kjærlighetsfronten så blir Sweets og Daisy tvunget til å takle noen uløste issues etter at de gikk fra hverandre når de blir nødt til å jobbe sammen på en sak. Cam og Arastoo vil offentliggjøre forholdet (Brennan kommer ikke til å like det, selv om det er ganske hyklersk av henne) og Angela sine profesjonelle frustrasjoner vil fortsette å teste ekteskapet til Hodgins. Hun er sulten på å teste ut andre arenaer.

OPPSTARTSDATO | Mandag 14.januar (Fox)

https://www.youtube.com/watch?v=E8qYqW_mwa4

CASTLE

Castle_FirstLook_600110909145902PREVIOUSLY ON… | Rick and Kate feiret sin første jul som par, foreldrene deres møttes og de måtte holde forholdet skjult på jobb.

HVA SOM KOMMER | Hvis du tror at serieskaperne har tenkt å la Castle og Beckett få rolig dager hvor de kan nyte det nye forholdet, så tar du veldig feil. Seriesjef Marlowe har uttalt til TVLine at vi kan vente oss drama…

I episoden som vises 7.januar i USA så får vi gjensyn med Castle sin eks-kone Meredith. Ryktene skal ha det til at hun vil trenge seg på og overnatte hos Castle samtidig som Kate er der…  Vi kan også se frem til en Valentine-episode hvor damene prøver å utklasse hverandre med gavene de gir Castle..

Gled dere Firefly fans! Gina Torres (Firefly, Suits) dukker opp i en gjesterolle i Valentine-episoden. Castle er velkjent for sine mange Firefly-referanser og har også tidligere hatt Firefly-kollega Adam Baldwin i en gjesterolle. Marlowe lover at de har planlagt noe allerede men at Nathan Fillion og Gina Torres garantert vil finne på noe mer også.

Vi vil også få et bedre innblikk i hvem Esposito er og oppveksten hans i en episode om ungdom på kanten mot skråplanet. Vi får også gjensyn med Senator Bracken (Jack Coleman)  som fører til flere tvister og en ny rynke i mysteriet rundt Joanna Beckett.

OPPSTARTSDATO | Mandag 7.januar (ABC)

COMMUNITY

Community_NBCPREVIOUSLY ON… | I en sesongfinale som var laget for også å kunne fungere som seriefinale om fornyelse ikke hadde kommet, så fikk Greendale-gjengen alle mer eller mindre lykkelige slutter. Blant annet valgte Jeff Winger sine virkelige venner til fordel for sitt tidligere liv som advokat og bestemte seg for å finne faren sin. Evil Abed ble også nedkjempet.

HVA SOM KOMMER | Hvis vi skal tro de nye seriesjefene Moses Port og David Guarascio så er målet deres å la Community fortsette å være “en merkelige, fantastisk juvel” slik den ble skapt av Dan Harmon, som dessverre fikk sparken. Vi krysser fingrene for at de lykkes!

Mer spesifikt kan vi se frem til en Inspector Spacetime convention med den britiske komikeren Matt Lucas og Battlestar babe Tricia Helfer. Det blir også litt mer fart i romansen mellom Troy og Britta – og kanskje også Britta og Jeff.

Vi vil også bli presentert for Jeff sin far (James Brolin) og broren hans. Noen vil også bli uteksaminert – men ikke alle.

Og som du sikkert har fått med deg, så blir dette Chevy Chase sin siste sesong.

OPPSTARTSDATO | 19.oktober Torsdag 7.februar (NBC)

DALLAS

DallasTNTPREVIOUSLY ON… | John Ross fridde til Elena, men hun takket nei og ble heller sammen igjen med Christopher som hadde blitt forvist av sin kone Rebecca (aka Pamela Rebecca Barnes, altså Cliff sin datter). Bobby overlevde kampen mot en aneurisme, Sue Ellen valgte å fortsette kampen om bli guvenør etter at Anne utpresset Ryland, og J.R. lovet å lære sønnen sin alle triksene han har for å få tak i  Ewing Energies fra Christopher og Elena.

HVA SOM KOMMER | Mens Christopher forsøker å få ekteskapet med Rebecca annullert og sikre seg foreldreretten til deres ufødte tvillinger, så har John Ross sin egen agenda som vil sørge for at dette blir lettere sagt enn gjort. Og når Ms Barnes dukker opp igjen så vil kunne ikke oppføre seg snilt i det hele tatt!

Ryland vil hinte til Anne om nyheter om datteren deres, men hun vil slite med å kunne møte prisen han forlanger. Og Elena har etter signende fått en personlighetstransplantasjon siden sist…

Larry Hagman filmet flere episoder før han døde, og episode 8 vil vise begravelsen til hans ikoniske karakter, J.R.

OPPSTARTSDATO | Mandag 28.januar (TNT)

GIRLS

Girls S2 PREVIOUSLY ON… | Hannah og Adam slo opp, Shoshanna mistet møydommen, Jessa og Thomas hadde et overraskelsesbryllup, Marnie klinte med toastmasteren i stedet for eks-kjæresten Charlie og Elijah bestemte seg for å flytte inn hos Hannah.

HVA SOM KOMMER | Serieskaper, regissør og skuespiller Lena Dunham forteller at de har både fantastiske gjesteskuespilllere og spennende nye historier å fortelle i sesong 2. Vi kan vente oss fortsatt drama i vennegjengen og noen nye elementer er med i miksen. Blant disse er Donald Glover (Community), Patrick Wilson (A Gifted Man), Rita Wilson og Colin Quinn.

Dunham beskriver Glover sin karakter som en rival for Adam når det gjelder Hannah. Patrick Wilson på sin side skal (igjen) spille en sexy doktor som også er interessert i Hannah.

Marnie på sin side vil igjen støte på den sexy kunstneren spilt av Jorma Taccone og i tillegg muligens også ha noe på gang med Hannah sin homofile eks-kjæreste… Shoshanna og Ray vil fortsette å “gjøre det” og Jessa vil trives, i hvert fall innledningsvis, sin merkelige versjon av livet gift kvinne.

OPPSTARTSDATO | Søndag 13.januar (HBO)

OFFISIELLE EPISODEBESKRIVELSER:

Episode #11: “It’s About Time”
Debut: January 13
Hannah (Lena Dunham) throws a housewarming party with brand-new roommate Elijah (Andrew Rannells), but it’s hard to move on when she’s still playing nurse to Adam (Adam Driver). Marnie (Allison Williams) gets bad news at work and a visit from her mom (Rita Wilson); Shoshanna (Zosia Mamet) avoids Ray (Alex Karpovsky) at the party; and sun-kissed Jessa (Jemima Kirke) returns from her honeymoon. Written by Lena Dunham & Jenni Konner; directed by Lena Dunham.

[/one_third]

Episode #12: “I Get Ideas”
Debut: January 20
Hannah gets unsolicited musical attention from heartbroken Adam and displeasing opinions on her writing from Sandy (Donald Glover). Elijah questions his sexuality; Marnie makes a career compromise when her curatorial dreams are crushed; Jessa revels in married life; Shoshanna and Ray make magic; and Elijah and Marnie harbor a secret. Written by Jenni Konner; directed by Lena Dunham.

 

[/one_third]

Episode #13: “Bad Friend”
Debut: January 27
On a freelance writing assignment to get out of her comfort zone, Hannah befriends the junkie downstairs and parties hard with Elijah, who reveals an explosive secret. Meanwhile, Marnie has a long awaited run-in with artist Booth Jonathan (Jorma Taccone). Written by Lena Dunham & Sarah Heyward; directed by Jesse Peretz.[/one_third_last]
girls I RESOLVE

 

THE GOOD WIFE

The Good Wife TV series_12430PREVIOUSLY ON… | Kalinda fikk sin ondsinnede ektemann til å forsvinne i løse luften, men var det magi eller mord? FBI strammet grepet rundt Eli samtidig som Peter sin kampanje nådde et kritisk nivå. En flørt oppstod mellom Will og Laura og Alicia hadde sex på toalettet med Peter.

HVA SOM KOMMER | Med Nick av veien så vil Kalinda og Cary finne tilbake igjen – som venner, og (kanskje) elskere. Sjefsprodusent Robert King påpeker at det er uforløst seksuell spenning mellom dem, men at det ikke er godt å si om det vil fungere eller ikke.

Will sin romanse med Laura (Amanda Peet) vil skape litt forlegenhet for Alicia, som vil fortsette å komme tettere på Peter, i hvert fall rent seksuelt. Et spørsmål hun må stille seg er om det er mulig å ha one-night stand med ektemannen sin. Hun prøver å skille det emosjonelle fra det seksuelle, men klarer hun det i lengden?

Eli på sin side har hendene fulle med å sjonglere FBI etterforskningen og lede Peter sin kampanje. Elis nestkommanderende, en ny karakter spilt av T.R.Knight (Grey’s Anatomy), gjør ting mer komplisert når de ender opp med å kjempe om Peter sin gunst.

OPPSTARTSDATO | Søndag 6.januar (CBS)

https://www.youtube.com/watch?v=iIzvzC4W5Kg

GO ON

Go_on_header

PREVIOUSLY ON… | Gruppeleder Lauren forlovet seg med kjæresten (Hayes MacArthur); Ryan innså at han kanskje er klar for å date igjen, og de to raringene Sonia og Danny klina!

HVA SOM KOMMER | Det blir liv i leiren for gruppeterapien når Piper Perabo (Covert Affairs) dukker opp. Hun er et tidligere medlem av gruppa og blir en ny potensiell romanse for Ryan. Hun er en type som virkelig utfordrer både Ryan og Lauren. Hun tar mye av oppmerksomheten ettersom hun har en stor personlighet og er morsom å se på. Men siden Lauren vanligvis kontrollerer gruppen og Ryan (i hans hodet i hvert fall) er stjernen der, så blir de begge ganske truet av hennes til stedeværelse.

Vi kan også glede oss til flere snodigheter på romansefronten for Sonia og Danny og litt ambivalent bryllupsplanlegging for Lauren og Wyatt.

OPPSTARTSDATO | Tirsdag 8.januar (NBC)

GRIMM

GrimmCastPREVIOUSLY ON… | Adalind vendte tilbake til Portland bestemt på å få tak i nøkkelen Nick er i besittelse av. Hun sørget også for at Hank ble banket opp så han ikke kunne bistå Nick. Juliette har fremdeles ikke fått minnene om Nick tilbake, men hun har fått en uimotståelig dragning mot Captain Renard. Deres følelser endte med et kyss som Monroe var vitne til og Juliette innrømmet dette, men ikke hvem vedkommene hun kysset er. Ikke lenge etter hjalp Monroe Nick å finne de siste brikkene i utroskaps-puslespillet.

HVA SOM KOMMER | Nå som Nick vet at Renard og Juliette har noe på gang, så er han alt annet enn glad for det. Vi kan se frem til en stor konfrontasjon mellom Nick og Renard. Og ting er absolutt ikke over mellom Renard og Juliette heller.

Eks-hexenbiest Adalind vil utforske en ny form for makt og Hank vil fortsette å ha “et ganske merkelig år”. Rosalee og Monroe vil komme nærmere hverandre når hun er tilbake (Bree Turner er tilbake fra mammaperm) og et nytt Wesen fra Afrika vil kjempe om tittelen “skumleste Wesen så langt”.

OPPSTARTSDATO| Fredag 8.mars (NBC)

https://www.youtube.com/watch?v=ZuUNMSUDxX0

HART OF DIXIE

Hart_of_Dixie_PromoPREVIOUSLY ON… | Etter en tøff tid som “friends with benefits” så bestemte Zoe og Wade seg for å gi et ordentlig forhold en sjanse. George oppdaget at han var i ferd med å falle for Wade sin eks-kone Tansy mens Lavon, som har kjærlighetssorg etter at Ruby forlot byen, skylder på eksen Lemon og lover å aldri tilgi henne.

HVA SOM KOMMER|  I andre halvdel av sesongen så vil Zoe og Wade forsøke å ha et skikkelig, voksnet og monogamt forhold med alt hva det bringer. Og det blir ikke bare lett for noen av dem. Men vi kan forvente oss mange søte par-øyeblikk inkludert stevnemøter, krangler og “sexytime”.

Tansy og George vil også prøve et forhold, men det blir ikke så enkelt for dem når de pluss Zoe og Wade skal omgås i samme lille by. Og ting ser mørkt ut for Lemon og Lavon, faktisk har ting aldri vært verre mellom dem.

Og, nevnte vi at det er et bryllup på gang?

OPPSTARTSDATO | Tirsdag 15.januar (The CW)

https://www.youtube.com/watch?v=SbpQpHn9eGg

JUSTIFIED

JustifiedPREVIOUSLY ON… | Raylan oppdaget at hans egen far var villig til å risikere å drepe han for å beskytte Boyd. Faren tok også på seg skylden for Devil sitt drap og sparte dermed Boyd en potensiell livstidsstraff. Quarles mistet en lem (og livet), Ava ble enda mer gal når hun banket en av sine prostituerte opp og Raylan lovet Winona at han ville stille opp for barnet deres.

HVA SOM KOMMER| I premieren, som tar opp tråden ca 3 måneder senere, så blir vi introdusert for et 30 år gammelt mysterium som vil danne rammen for sesong 4. Raylan sin flørt med bartender Lindsay utvikler seg til et forhold. Han har også sitt å stri med i forhold til det kommende farskapet, selv om dette barnet ifølge sjefsprodusent Graham Yost, ikke vil bli født denne sesongen.

Boyd og Ava tvinges til å konfrontere både vanskelighetene med å drive en kriminell bedrift og fremtiden deres sammen.

Ron Eldard og Patton Oswalt har gjesteroller denne sesongen, og Jere Burns vender tilbake som Wynn Duffy og blir en del av kraften for å løse det gamle mysteriet.

OPPSTARTSDATO  | Tirsdag 8.januar (FX)

https://www.youtube.com/watch?v=UHfxHNutlWA

NASHVILLE

Nashville-ABC-season-1-2012-posterPREVIOUSLY ON… | Teddy innrømmet ovenfor Rayna at han underslo penger fra kredittforeningen og at han er i ferd med å bli litt for involvert med Peggy. Til tross for (eller kanskje fordi) Sean sin mor misliker Juliette, så fridde den unge countrystjernen til sin sølibate kjæreste. Deacon takket ja til en jobb med et band og Rayna revurderer ideen om å dra på turne med Juliette. Gunnar og Scarlett kysset, men han var ikke spesielt fornøyd med hennes fortvilte reaksjon i etterkant.

HVA SOM KOMMER | Ettersom vi finner ut mer om Juliette sin ikke akkurat idylliske oppvekst i Alabama, så vil vi begynne å forstå henne bedre. Og mer vil komme frem ettersom moren Jolene fortsetter å blande seg inn i datterens liv.

Selv om Rayna og Deacon hadde noen gode øyeblikk i vinterfinalen, så har de fremdeles mye å jobbe gjennom. Rayna er veldig skuffet over hvordan ting ble med Deacon, og han føler seg sviktet og bedratt da hun ikke ventet på at han etter at han la seg inn til rehabilitering.

Rayna ønsker kanskje at hun hadde gjort andre valg ettersom Teddy sin involvering med Peggy fortsetter å bli kjent for henne. Serieskaper Callie Khouri lover at det vil bli konsekvenser som de er nødt til å håndtere. Men problemer på hjemmebane kan kanskje gjøre det enklere for Rayna å si ja til den turneen…

OPPSTARTSDATO  | Onsdag 9.januar  (ABC) – Nashville kan du se på TV3 tirsdager kl 21.30

https://www.youtube.com/watch?v=JU-L0B38ef4

 

NEW GIRL

New-Girl-S1-Poster-1PREVIOUSLY ON… | Jess bestemte seg for å gi forholdet til Sam (David Walton) en sjanse, baby-fikserte CeCe bestemte seg for å si ja til et arrangert ekteskap og Nick og Angie (Olivia Munn) sitt forhold er fremdeles sterkt.

HVA SOM KOMMER| Nick og Jess vil omsider begynne å adressere følelsene de har for hverandre, avslører serieskaper Liz Meriwether. Og det vil ende opp med å komplisere forholdene deres til Angie og Sam.

Schmidt på sin side vil prøve å undergrave CeCe sine forsøk på å finne en partner. Merriwether forteller at han prøver å finne ut hvordan han skal takle en tilværelse hvor han ikke lenger har CeCe. Dette vil blant annet lede han inn i armene til modell/skuespiller Brooklyn Decker som vil ha en gjesterolle tidlig i 2013.

Winston på sin side vil gi seg i kast med en romanse med en karakter spilt av Disney-stjernen Brenda Strong. Hun vil gi han en del harde råd og vil fungere like mye som en coach som kjæreste.

OPPSTARTSDATO  | Tirsdag 8.januar (Fox)

https://www.youtube.com/watch?v=9rPBaAIE9CU

ONCE UPON A TIME

Once Upon a time2PREVIOUSLY ON… | Med hjelp fra Regina, og selv om de nesten ble drept i prosessen, så reiste Emma og Snow White gjennom en portal tilbake til Storybrooke. Her ble de gjenforent med Henry og Charming. Ved kysten av Maine ankom Cora og kaptein Hook i et skip etter å ha laget en egen portal.

HVA SOM KOMMER | Ingen kommer til å like ankomsten til piratskipet eller deres passasjerer. De bringer med seg en trussel mot alt de i Storybrooke bryr seg om.

Det er også avslørt at Mulan, Prins Phillip og Smee vil dukke opp igjen, seerne vil også møte Dr Frankestein  sin far og bror (disse spilles av Gregory Itzin og Chad Collins). Vi vil også se igjen faren Henry, Neal Cassidy.

Ethan Embry (Can’t Hardly Wait) og Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) vil også dukke opp i hemmelige roller.

OPPSTARTSDATO| Søndag 6.januar

https://www.youtube.com/watch?v=F9yDNMKy1Gc

PARKS AND RECREATION

parks_and_recreation-show-2PREVIOUSLY ON… | Leslie og Ben fortsatte å sole seg i glansen av forlovelsen deres mens Ron og Diane avfant seg med deres stadig økende følelser for hverandre.

COMING UP NEXT | Ben og Leslie er på vei mot et bryllup, men før vi kommer så langt er det mange gode historier å fortelle om forlovelsen, lover seriesjef Mike Schur. Her snakker vi om catering-bekymringer og dueller mellom utdrikningslag. Ingen av utdrikningslagene ender opp med å gå som planlagt. Ann er den som står ansvarlig for Leslie sitt og hun vil virkelig at det skal gå bra. Og Chris er arrangør for Ben sitt og det starter med at de spiller brettspill og drikker Miller Lite. Men i skikkelig Pawnee-stil så går ting litt på avveie.

Parks-fans kan også se frem til at Ron og Diane sitt forhold går bra gjennom resten av sesongen, og forhåpentligvis lenger. Det er også en overraskende ny karrieremulighet for Ben og muligheter for at forholdet mellom Chris og Ann kan blusse opp igjen.

OPPSTARTSDATO | Torsdag 17.januar  (NBC)

PRETTY LITTLE LIARS

PRETTY LITTLE LIARSPREVIOUSLY ON… | Sist vi så Løgnerne  var på et Halloween-pyntet tog fra helvete. Ombord ble Aria kidnappet og neste drept, Spencer opplevde en skikkelig kamp med en maskert overfaller, Ali sitt lik dukket omsider opp og Ezra og Byron ble de nyeste A-mistenkte…

HVA SOM KOMMER | Big Bad Toby er fremdeles her og hvis vi skal tro sjefsprodusent Oliver Goldstick, så har han ikke tenkt seg noe sted. Vi vil fortelle en historie med Toby og seerne trenger å få vite at han har mye sterk motivasjon for å ville ta hevn på disse jentene, forteller Goldstick. Det er prisen de må betale for at han fikk skylden for noe han ikke hadde gjort.

Om han er skyldig eller ikke, er ikke kjent, men vi vil få vite mer om Byron sin deltagelse den kvelden Alison ble drept, og det er virkelig overraskende og sjokkerende. I mellomtiden så vil Aria sin baby-hemmelighet ha stor innvirkning på forholdet til Ezra og tvinger dem til å måtte komme over det største hinderet til dags dato.

I tillegg er Mona tilbake med stor T selv om hun virker uskyldig nok i starten. Og Meredith vil virkelig bli en torn i jentenes side fremover.

OPPSTARTSDATO | Tirsdag 8.januar  (ABC Family)

https://www.youtube.com/watch?v=AfZpZBlIVcg

REVENGE

revenge-posterPREVIOUSLY ON… | Emily lot garden falle og aksepterte Jack sin tilsynelatende lykkelige fremtid med Amanda og startet sin egen med Aiden. Daniel, som kvittet seg med Ashley etter at han fant ut at hun har hatt et forhold til faren Conrad, tok over kontrollen av Grayson Enterprises og NolCorp. Det han ikke vet, er at han samtidig ble interessant for The Initative.

HVA SOM KOMMER | Emily og Jack sine verdener som i store deler av sesongen har vært adskilt, vil snart kollidere på en stor måte. Serieskaper Mike Kelley lover at alle som har ventet tålmodig på at historien om baren Stowaway skal bli interessant og linkes til Emily sin verden, kan glede seg.

Lykken Emily og Aiden opplever vil ikke vare lenge. Det kommer til å bli et stor utfordring vedrørende lojalitet for paret, mye fordi Aiden har sitt eget drama og agenda han vil prioritere.

Historien om The Initative vil snart endre seg slik at alt linkes sammen, forteller Kelley. De vil fokusere på å gjøre det mindre uoversiktelig fremover, slik at alle foerstår hva deres agenda er. Og hvem kan vel glemme de nervepirrende bildene fra sesongåpningen hvor det ble klart at båten “Amanda” vil synke. Kelley lover at episoden hvor dette finner sted (vises 14.januar i USA) vil være svært emosjonell og sjokkerende.

OPPSTARTSDATO | Søndag 6.januar  (ABC)

https://www.youtube.com/watch?v=Rjb5X841cmc

SHAMELESS

PREVIOUSLY ON… | Fiona fikk omsider bestått high school eksamen og hun vant kjærligheten også da Jimmy innrømmet at han elsket henne og sverget på å ikke forlate henne. Lip vendte tilbake til Gallagher-hjemmet mens Karen forlot sitt hjem ettersom Sheila nektet å gi fra seg datteren hennes. Og Ian fant ut at den eldre karen han har hatt seg med (spilt av Harry Hamlin) er ingen ringere enn faren til Jimmy.

HVA SOM KOMMER | Hvetebrødsperioden er over for Fiona og Jimmy som nå har bodd sammen i fire måneder. Fiona har blitt en skikkelig hustler og Jimmy er blitt en slags husmor. De er ikke spesielt lykkelige, men likevel svært ærlige om ikke annet. Men når Estefania sin far kommer til byen og flere av hans verdener kommer på kollisjonskurs, så vil Jimmy sitt lille slott begynne å slå sprekker.

OPPSTARTSDATO | Søndag 13.januar (Showtime)

https://www.youtube.com/watch?v=BoXd92vmkBw

SOUTHLAND

SouthlandPREVIOUSLY ON… | Lydia valgte å ta en litt mindre aktiv rolle i enheten mens hun var gravid, Ben og Sammy sitt partnerskap ble testet da Ben ble litt for involvert i barnet til en prostituert, og Cooper gikk tilbake til å være en opplæringsbetjent etter at Tang (Lucy Liu) ble forfremmet.

HVA SOM KOMMER | Chad Michael Murray (One Tree Hill) vil ha en gjesterolle som Dave Mendoza, en likanes men likefullt løs kanon som vil trekke Ben ned feil sti. Når Sammy ikke er opptatt med å bekymre seg over partnerens nye, tvilsomme venner, så er han opptatt med en fæl kamp om foreldreretten med eksen Tammi. Men han vil også bli en tabloid-kjendis etter at han gjør en heltemodig innsats i offentligheten.

Cooper og hans nye lærling Gary Steele (gjesteskuespiller Derek Ray) går ikke spesielt godt overens og dette fører til en stor konfrontasjon. Lydia på sin side oppdager at det å kombinere jobben som etterforsker og nybakt mor er vanskeligere enn hun hadde trodd.

OPPSTARTSDATO | Onsdag 13.februar  (TNT)

https://www.youtube.com/watch?v=3YEUKFuM9xs

SUITS

suits-250PREVIOUSLY ON… |  Daniel Hardman, en av grunnleggerne, ble presset ut av firmaet. Mike, fortvilet etter at bestemoren døde, havnet til køys med sin gifte eks-kjæreste Tess etter at han avslo Rachel. Rachel på sin side tok de to på fersken…

HVA SOM KOMMER | Selv om Hardman er borte, så betyr det ikke at problemene er over for firmaet. Sjefsprodusent Aaron Korsh sammenligner tilstanden med en borgerkrig: “Det første som skjer etter at slaget er over, er at du må ta hånd om de menneskene som ikke nødvendigvis var på din side.” Og dette er dårlige nyheter for Louis.

Hvem som skal overta Hardman sin rolle er også et viktig spørsmål. Og Mike sin oppførsel vil virkelig teste Harvey sin tålmodighet. Og den seksuelle spenningen som var mellom Mike og Rachel endres til sinne i lys av hendelsen med Tess.

OPPSTARTSDATO | Torsdag 17.januar  (USA Network)

https://www.youtube.com/watch?v=HSJ_H8q2HCM

THE VAMPIRE DIARIES

Optimized-Damon-Elena-season-4-poster-the-vampire-diaries-30890820-600-904PREVIOUSLY ON… | Etter at han fant ut om opprøret Tyler planla så drepte Klaus 12 hybrider og druknet Mrs. Lockwood som hevn. Damon satte Elena fri (på en måte), April fant Rebekah staket i en kiste, og Bonnie, Damon og professor Shane prøver å få Jermey til å komme over sin trang til å drepe søsteren som er en vampyr.

HVA SOM KOMMER  | Tyler vil takle det å ha mistet sitt siste familiemedlem ved å holde seg for seg selv, nekte å vise noen form for følelser og dette gjør det vanskelig å hjelpe han. Og til tross for alt det fæle Klaus har gjort, så har vi ikke sett det siste av hans og Tylers kjæreste, Caroline, sin forbindelse hinter sjefsprodusent Julie Plec.

Når det gjelder Damon og Elena så valgte han sine ord med omhu da han satte henne fri. Han ba henne dra hjem, han sa ingenting om at hun ikke skulle tenke på han igjen, så vi kan forvente mye trist lengsel mellom disse to.

Verken April eller Rebekah vil ta svært lett på å ha blitt løyet til. Rebekah spesielt vil prøve å ta hevn over Stefan. Og Jeremy får en uventet vampyr-jeger mentor i Damon!

OPPSTARTSDATO | Torsdag 17.januar (The CW)

https://www.youtube.com/watch?v=CVtNzUy4njo

THE WALKING DEAD

Walking-Dead-Season-3-Poster-Textless-803x1024PREVIOUSLY ON… | Da våre helter fra fengselet angrep Woodbury så drepte Michonne guverørens zombie-datter Penny for godt, og stakk ut en av guverørens øyne. Oscar ble fatalt skadet, Glenn og Maggie ble reddet og Rick, hvis mentale tilstand standig blir verre, så en visjon av Shane. Merle ble omsider gjenforent med Daryl, men siden guverøren akkurat hadde avslørt han som en løgner, så skal nå begge brødrene henrettes. I fengselet så har Axel begynt å prøve seg på Beth og Carl har låst inne nykommeren Tyreese og gjengen hans.
HVA SOM KOMMER | “Drapet” på zombie-datteren vil lede til en enda skumlere gunverør. Han vil være mer engasjert i og mer klar over hvilken trussel fengselet representerer. Han vil være mer på krigsstien.

Og han møter en svakere fiende i Rick. I følge sjefsprodusent Robert Kirkman så bærer Rick hele ansvaret for alle sine liv på skuldrene sine og dette ansvaret er i ferd med å bli for mye for han. Han er i ferd med å komme mer og mer ut av kontroll, og når han nå også begynner å se døde mennesker, så er det et helt klart problem.

OPPSTARTSDATO | Søndag 1.februar  (AMC)

https://www.youtube.com/watch?v=PVwoIsYm_hM

WHITE COLLAR

WHITE COLLARPREVIOUSLY ON… | Etter at Peter gjorde en DNA test av Sam (Treat Williams) sitt blood så oppdaget Neal at Ellen sin venn faktisk var faren hans, James.

HVA SOM KOMMER | Gjenforeningen mellom far og sønn vil ikke bli en vakker affære. Neal er skikkelig sint og det delvis fordi James har løyet for han helt siden han dukket opp. For Neal så er dette noe som det er vanskelig å komme over. James bringer også med seg det faktum at det er farlige mennesker der ute som ønsker å få tak i bevisene som vil renvaske Neal sin far.

En hendelse hos FBI vil også føre til at Peter må besøke sin moralske Neal-aktige gråsone for å redde seg selv, redde karrieren sin og redde Neal.

På den romantiske fronten så vender Sara tilbake i tre episoder, og forholdet mellom henne og Neal utvikler seg i en “interessant retning” i følge sjefsprodusent Jeff Eastin.

OPPSTARTSDATO  | Tirsdag 22.januar (USA Network)

 

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter