Lost og Alias-skaper skal trolig regissere Star Wars Episode VII

J.J. Abrams har vist seg som en formidabel kar innen TV-serier, og bragte liv tilbake til filmserien Star Trek. Vil han klare det samme med den største filmserien av de alle: Star Wars?

Disney mener tydeligvis det og har etter lengre tids kurtisering maktet å overtale J.J. Abrams til å regissere neste film. Tidligere har den selverklærte Star Wars-fansen uttalt at han kommer til å se neste film som en betalende tilskuer, men her har ting tydeligvis endret seg i kulissene.

Annonse

Det er TheWrap som melder dette. De hevder også at Ben Affleck var en av regissørene som var vurdert. Med mindre siden er på klikkjakt og bommer grovt, kan det se ut som spekulasjonene kanskje kan ta slutt. Deadline.com melder det samme, så det virker som det er hold i påstandene. Hollywoodreporter melder om at partene sitter i avsluttende forhandlinger.

J.J. Abrams er et velkjent navn for de fleste seriegeeks. Før han ble regissør av filmer som Star Trek, Mission Impossible III og Super 8 stod han bak serier som Lost (sammen med Damon Lindelof og Jeffrey Lieber) og Alias. De siste årene har han også vært involvert i serier som Person of Interest, Revolution, Alcatraz, Fringe og Undercovers.

Med den nye Star Trek-filmen var det mange (inkludert undertegnede) som mente han på imponerende vis maktet å skape en film som kunne tilfredsstille både «trekkies» og den allmenne filmgeek.

Med et så stort prosjekt som Star Wars kan vi nok regne med det blir mindre tid å bruke på både serier  og Star Trek-universet. Hva sier du, riktig mann til jobben?

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom