Foto: HBO

Aquaman-skuespilleren Vinnie Chase er tilbake baby! Warner Brothers har i natt gitt grønt lys for en film-utgave av HBO-serien Entourage. 

Warners Brothers har nå gitt grønt lys for en Entourage-film som forsetter handlingen en stund etter der tv-serien fra HBO tok slutt i 2011. Adrien Grenier,  Kevin Dillion, Kevin Connolly, Jerry Ferrara og selvfølgelig Jeremy Piven returnerer alle 5.

Det er også ganske sikkert at Lloyd (Rex Lee), Sloan (Emmanuelle Chriqui), Scott (Scott Caan), og guttas venn Billy Walsh (Rhys Coiro) returnerer. Mulig også Ari (Piven) sin samarbeidspartner Barbara Miller (Beverly D’Angelo) vil være med i miksen, sammen med noen kjente Hollywood-skuespillere.

Det er enda ikke noe startdato satt akkurat nå, og dette er alt Deadline melder akkurat nå. Det er bare å bli sentimental – Victory!

http://www.youtube.com/watch?v=azziWE8BFUU

Les også: Detaljer og mer rundt Entourage-filmen.

 

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!