Det er offisielt: The Killing vender tilbake

Annonse

Foto: AMC

The Killing returnerer til en tredje sesong med Mirelle Enos og Joel Kinnaman i hovedrollene, mens Michelle Forbes og Billy Campbell ikke blir med i sesong 3.

The Killing returnerer for en tredje sesong etter å ha blitt kansellert i juli av AMC.

Med Rosie Larsen-saken løst starter serien med nesten blanke ark i en tredje sesong. Mirelle Enos og Joel Kinnaman var fra tidligere låst inn av Fox Television Studioes som produserer serien til å bli med i en eventuell tredje sesong.

Men med en ny sak betyr det nye karakterer og historier. Med dette introduserer sesong 3 en rekke nye karakterer, men vil inneholde minst 3 skuespillere fra seriens to første sesonger.

De som ikke vender tilbake er Brent Sexton og Michelle Forbes som spilte foreldrene til Rosie Larsen, Stan og Mitch. Også Billy Campbell forsvinner ut av serien.

thekillingsesong3ikkemed
Billy Campbell, Michelle Forbes og Brent Sexton blir ikke med i sesong 3 av The Killing

Handlingen i sesong 3 vil ifølge AMC starte et år etter at Rosie Larsen-gåten ble løst. Sarah Linden (Enos) er ikke lengre etterforsker. Men når hennes eks-partner Stephen Holder (Kinnaman) søk etter en forsvunnet jente leder han til å oppdage en rekke grufulle mord som har tilknytting til en gammel sak av Linden, blir hun dratt tilbake i livet hun trodde hun hadde lagt bak seg for godt.

TVLine røper at den tredje sesongen vil inneholde flere nye karakter som Tom Seward, en fange som venter på å bli henrette som har noe å fortelle om sin blodige fortid; Ed Skinner, Linden sin gamle partner som kan ha hatt et forhold med sin tidligere partner; og Dannette Lutz, en dårlig mor til en jente på 15år som blir borte.

Hva som skjer med ryktene rundt Netflix er ikke enda kjent. Tidligere var det rapportert at Netflix ville ta deler av regninga for en tredje sesong, hvis selskapet fikk eksklusiv tilgang på den tredje sesongen etter AMC hadde sendt sesong 3 ferdig. Men så langt forblir dette rykter.

Les hele presseskrivet på TheFutoncritic.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X