7.januar har NBC premiere på sin nye dramaserier Deception. Serien inneholder alle ingrediensene som skal til for å skape en ny såpe-hit: mord, mørke hemmeligheter, utroskap, ufattelig rikdom, skruppelløse planer og kjærlighet. Les mer om serien, bli kjent med karakterene, se trailer, promo og sniktitt fra første episode.

[tab title=»SERIEBESKRIVELSE«]

Når Vivian Bowers, en rik, ung sosietetskvinne og notorisk party-jente, blir funnet død av en overdose, så er ingen egentlig overrasket. Arvingen til Bowers-familien sitt farmasøyt-selskap har figurert i sladder og tabloid-pressen i årevis. Hun var ung, vakker og priveligert – og nå er hun død i en alder av 32. For FBI agent Will Moreno (Laz Alonso, Avatar) så er det ting som ikke helt stemmer med dette mistenkelige dynastiet. Han er overbevist om at dette var et mord og har en slu plan for å komme til sannheten. Hennes navn er etterforsker Joanna Locasto (Megan Good, Think Like A Man).

For tyve år siden var hun Vivian sin beste venn og vokste praktisk talt opp hos Bowers familien. Når hun dukker opp i begravelsen blir hun straks innlemmet i familien igjen, og ingen vet hvorfor hun egentlig er der. Joanna begynner snart å avdekke mørke hemmeligheter og hint om hvorfor Vivian sitt liv var i fare. Samtidig så starter hun opp igjen gamle romanser og blir minnet om hvor alle fristelsene som lokker når man vokser opp i en luksuseriøs livsstil.

Hun vil igjen få innblik i hvordan den bedre halvdelene lever…. og dør.

Annonse

Deception cast 

Karakterer

 

Joanna Padget Locasto (Megan Good)

   Deception_megan good   

Joanna Padget Locastoer en narkotikaetterforsker fra San Francisco narcotics som har barndomslink til den notoriske og hemmelighetsfulle familien Bowers i New York. Når hennes barndomsvenninne Vivian Bowers blir funnet død under mystiske omstendigheter, så blir Joanna rekruttert av FBI til å hjelpe dem å finne morderen. Hun går undercover hos en familie og en livsstil som hun trodde hun hadde lagt bak seg.  

 

Robert Bowers (Victor Garber)

Deception_victor Garber

Robert Bowers er patriarken i Bowers-familien og administrerende direktør hos tBowers Pharmaceuticals. Robert er en kjærlig far, utro ektemann og skruppelløs forretningsmann. Han leder et Fortune 500 selskap og drømmer om et familiedynasti, men ironisk nok så er det som ser ut til å stå i veien for drømmen, hans egne problematiske barn.  

 

Will Moreno (Laz Alanso)

Deception_laz alonso

Will Moreno er en amisiøs og direkte FBI agent og tidligere partner av etterforsker Joanna Padget Locasto. Han har fått oppdraget med å lede etteforskningen av Bowers Pharmaceuticals og rekrutterer Joanna til å gå undercover hos Bowers-familien og undersøke de mystiske omstendighetene rundt Vivian Bowers sin død.    

 

Julian Bowers (Wes Brown)

Deception-Wes Brown

Julian Bowers er en sexy og hedonisk playboy og et fast innslag i New York sitt eksklusive partymiljø. Julian er også et nøkkelmedlemm av ledelsen i Bowers Pharmaceuticals og den første store kjærligheten for Joanna Locasto.    

 

 

Eward Bowers (Tate Donovan)

Deception-tate donovan

Edward Bowers er den eldste sønnen i Bowers-klanen og økonomisjef i selskapet. Han har bakgrunn fra de aller beste skolene og har hatt grenseløs tilgang til utdanning og muligheter, og var en stigende stjerne inntil livet hans tok en dramatisk vending en skjebnekveld for 15 år siden.    

 

 

Sofia Bowers (Katherine LaNasa)

Deception_ KatherineLaNassa

Sofia Bowers er den ultraglamorøse andre konen til Robert Bowers og mor til Mia Bowers. Sofia vil gå til ekstreme lengder for å få det slik hun vil og bruker alle midler tilgjengelig uansett hvem som står i veien.  

 

 

  Mia Bowers (Ella Rae Peck)

Deception_EllaRaePeck

Mia Bowers er lynende intelligent og kjapp i replikken. Hun er datter av Robert og Sofia Bowers og halvsøster til Julian og Edward. I motsetning til sin eldre søsken, så har Mia alltid foretrukket å holde en lav profil. Hun har toppkarakterer på eliteskolen hun går på og liker å tilbringe tid på galleriåpninger. Når en mørk familiehemmelighet begynner å komme frem i lyset, så vil Mia stille spørsmål ved om noen i familien i det hele tatt er til å stole på. 

 

Skuespillere

Victor Garber (Alias, Eli Stone, Justice) Meagan Good (Californication, Think Like A Man) Tate Donovan (The O.C., Damages) Laz Alonso (Breakout Kings, Avatar) Wes Brown (True Blood) Katherine LaNasa (Three Sisters) Ella Rae Peck (Gossip Girl)

Executive producers

Liz Heldens, Gail Berman, Lloyd Braun, Gene Stein

Serieskaper

Liz Heldens (Friday Night Lights)

Co-executive producers

Jonas Pate, Peter Elkoff, Jordan Hawley

Regissør

Peter Horton (Grey’s Anatomy, Dirty Sexy Money) S

erien produseres av Universal Television og BermanBraun. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
7 år siden

Victor Garber, den canadiske versjonen av Hugh Bonneville. Alltid hatt sansen for han 🙂

Stephen
7 år siden

Håper nå du har sett han i Alias. Jack (Victor Garber) var en av de beste der. Likte han også i Justice, som var litt cheezy men et greit jurdisk drama som hadde Warren Zevon som tittelmusikk (awsome).

Vidar Daatland
7 år siden
Svar  Stephen

Jups, Alias fulgte jeg når når den gikk i sin tid. En av forrige tiårs bedre serier, mye grunner Garber 🙂

Vidar Daatland
7 år siden

Victor Garber, den canadiske versjonen av Hugh Bonneville. Alltid hatt sansen for han 🙂

Steffen Stø
7 år siden

Håper nå du har sett han i Alias. Jack (Victor Garber) var en av de beste der. Likte han også i Justice, som var litt cheezy men et greit jurdisk drama som hadde Warren Zevon som tittelmusikk (awsome).

Vidar Daatland
7 år siden

Jups, Alias fulgte jeg når når den gikk i sin tid. En av forrige tiårs bedre serier, mye grunner Garber 🙂