Den andre remaken av Broen blir The Tunnel, en samproduksjon mellom franske Canal+ og britiske Sky Atlantic. Stephen Dillane, kjent for rollen som Stannis i Game of Thrones, får den mannlige hovedrollen, mens Clémence Poésy fra Harry Potter får den kvinnelige hovedrollen.

Tidligere denne uka annonserte Sky Atlantic & Canal+ at de har funnet hovedrolleinnehaverne for The Tunnel /Le Tunnel.  Stephen Dillane og Clémence Poésy har fått hovedrollene i utgaven som er bestilt en første sesong av på 10 episoder.

Dillane vil spille Karl Roebuck, den engelske etterforskeren som ender opp med saken, mens Clémence Poésy vil spille Élise Wasserman, en fransk etterforsker som ender opp med å jobbe sammen med Roebuck.

Stephen Dillane har for tiden har en fast rolle på Game of Thrones som Stannis Baratheon. I fjor hadde Dillane en av birollene i The Hunted og britiske Secret State hvor han dukket opp med Game of Thrones-kolleager som Charles Dance og Anton Lesser. Skuespilleren er også kjent for HBO-miniserien John Adams.

Clémence Poésy er best kjent for filmer som In Bruges og Harry Potter.

Denne adapsjonen av den dansk-svenske serien er satt til bakteppet av den europeiske krisen. Når en fransk politiker blir funnet drept på grensen mellom England og Frankrike blir etterforskerne Karl Roebuck og Wasserman sendt til å etterforske på vegne av deres land. Saken tar en stor vending når noe på åstedet ender opp med å tvinge det franske og det britiske politiet sammen i et vanskelig samarbeid. Seriemorderen velger å bruke stadig mer detaljerte og vanskelige metoder for å markere den moralske konkursen idet moderne samfunn, slik at Karl og Elise blir trukket dypere inn i hans stadig mer personlig agenda.

Sesong 1 på 10 episoder forventes å ha premiere på Canal+ og Sky i høst. The Hour, Life On Mars og The Hunted-produsenten Jane Featherstone og Borgia-produsenten Fabrice de la Patellière er av de sentrale produsentene i produksjonen. Palme d’Or-nominerte Dominic Moll regisserer de 10 episodene.

Amerikanske FX Networks, kjent for serier som Justified og Sons of Anarchy, har også produsert en pilot basert på Broen, med navnet The Bridge. Piloten ble regissert av meksikanske Gerardo Naranjo kjent for den kritikerroste meksikanske filmen Miss Bala.

Annonse

Hovedrollene i den amerikanske utgaven er Oscar-nominerte Demián Bichir og Inglourious Basterds-skuespillerinnen Diane Kruger. Den amerikanske utgaven er ikke enda plukket opp til serie. En beslutning regnes med å bli annonsert snart på den.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer