Annonse

Den nye actionserien som her hjemme går på HBO Nordic og C More Series får en andre sesong.

Serien har  ikke fått så alt for mye positiv omtale her hjemme, men enkelte av oss i Serienytt har latt oss underholde. Serien handler om en ny Sheriff i byen Banshee som gjør som han vil i sin noe uvanlige bekjempelse av kriminalitet. At han stjal identiteten til den ekte sheriffen er bare noe av det som skaper en komplisert situasjon.

Det er Cinemax som står bak serien, de har også de to nyeste sesongene av Strike Back. De er tydeligvis såpass fornøyd med serien, som det så langt er blitt sendt tre episoder av, at de velger å være raskt ute med å love mer.

Om du ikke har sett serien enda så anbefaler vi å ta en titt – gi oss gjerne en tilbakemelding om du er enig i Steffens førsteinntrykk eller ei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer