Annonse

Robert Patrick i Last Resort. Foto: ABC

Robert Patrick sin rolle på True Blood økes i sesong 6. Skuespilleren som har gjestespilt på serien i år blir med i sesong 6 i 2013 som en fast skuespiller på vampyrdramaet. I tillegg vil også mindre kjente Rob Kazinsky ha en fast rolle på serien neste år.

3 uker etter ABC valgte å kansellere ubåt-dramaet Last Resort hvor Robert Patrick har en birolle returnerer skuespilleren til True Blood i en mye saftigere rolle, som en fast del av skuespillere på serien i sesong 6. Patrick dukket opp i år som faren til Alcide (Joe Manganiello) i 3 episoder av vampyrdramaet.

Selv om de fleste skuespillerne  fra Last Resort forsatt er under kontrakt hos Sony Pictures TV, blir Patrick sluppet fra kontrakten slik at han kan bli med i True Blood i en større rolle enn en gjesterolle.

Patrick som er kjent for rollen sin på X-Files, The Unit og i filmen Terminator 2 har også dukket i tv-serier som Big Love, Chuck og Burn Notice de siste årene.

Annonse

Rob Kazinsky som ny flamme for Sookie

Rob Kazinsky

Serien er ikke sky på å introdusere flere nye karakterer. Med i en fast rolle i sesong 6 blir også mindre kjente Rob Kazinsky fra Brothers And Sisters.

Skuespilleren vil spille Ben, en veldig karismatisk fee som får sansen for Sookie (og visa-versa). Ben hjelper også Sookie og Jason med å gå dypere i mysteriet rundt drapet på deres far og mor.

Sesong 6 vil også introdusere flere nye karakterer. Rutger Hauer (Blade Runner) vil trolig dukke opp i sesong 6 som Niall Brigant, oldefaren til Sookie og Jason Stackhouse.

Karakteren Nicole Jannsen introduseres også i sesongen. Karakteren er en ung kvinne i 20årene som er en sterk liberal aktivist. Mer detaljer rundt karakteren kan leses på ZapToIt.

I alt blir dette 4 nye i faste roller på serien, og 3 nye fjes minimum til det allerede overfylte vampyrdramaet i den kommende sesongen i 2013. Sesong 6 som vil være på 10 episoder vil ha premiere i juni.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer