Foto: Starz

Starz-serien Spartacus er på vei til å ende med den kommende tredje sesongen, Spartacus: War of The Damned som blir seriens siste kapittel neste år. Nå ser det ut som en spinoff-serie kan være på vei av Spartacus.

Starz er kanskje ikke klar til å avslutte boken helt med det populære franchiset Sparatcus på kanalen.

Det meldes nå at det er snakk om en mulig spinoff rundt den romanske lederen Gaius Julius Caesar. Ideen bak den mulige spionffen er enda i et tidlig stadie fra Robert Tapert som skapte franchiset sammen med produsenten Steven DeKnight.

Caesar blir introdusert i den kommende tredje og siste sesongen av Spartacus som har premiere i januar. Karakteren blir spilt av australske Todd Lasance, som vil bli en formidabel fiende for Sparatcus. Caesar var også involvert i kampen om å beseire Spartacus og hans gruppe rebelske slaver.

Annonse

Todd Lasance i Spartacus: War of The Damned. Foto: Starz

Spartacus: War Of The Damned kan fungere som en god start på en mulig spionff, ettersom sesongen har en ung Caesar som enda ikke har startet å være hersker for den romanske staten.

For øyeblikket er Spartacus-produsenten og med-skaper Steven DeKnight opptatt med pilotprosjektet Incursion.

Incursion er et prosjekt rundt en gruppe soldater fanget i en krig mot en farlig utenomjordisk rase. Hver mulige nye sesong nevnes det også at en ny kamp vil oppstå mot de utenomjordiske på en ny eksotisk planet idet menneskeheten kommer dypere inn i fiendtlig territorium.

Tidligere denne uken slapp Starz en ny promoteringsplakat i forbindelse med Spartacus: War Of The Damned som har premiere på kanalen 25. januar.

Spartacus er den største originale serien fra Starz med over 6 millioner seere som ser nye episoder over flere plattformer. Serien har allerede hatt en suksessfull forløper i form av miniserien Spartacus: Gods Of The Arena. Dette til tross for dødsfallet til Andy Whitfield som ble erstattet av Liam McIntyre i tittelrollen.

Spartacus sendes på MAX og vil være tilgjengelig på HBO Nordic her til lands.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer