Foto: CBS

Den tredje NCIS-serien kan være på vei. Iløpet av våren vil NCIS:LA sende en to-parter som vil åpne opp for en mulig tredje NCIS-serie.

CBS vil senere denne sesongen på NCIS:LA introdusere en mulig ny NCIS-serie melder Deadline.com.

Den fjerde sesongen av NCIS:LA vil etter nyttår på CBS sende to episoder der Callen og Hanna krysser veier med en gruppe agenter som vil være med i en eventuell spinoff. Den mulige serien vil følge en liten mobil gruppe agenter som lever og jobber sammen mens de drar rundt om i USA for å løse saker.

Så langt har ingen castinger til disse karakterene i NCIS:LA-episoden blitt kjent. Vi vil holde dere oppdaterte på den fronten.

NCIS-sjefen Shane Brennan som for tiden jobber med tv-piloten Maxwell & King på TNT står for utviklingen av prosjektet. En beslutning om det blir en tredje NCIS-serie forventes å bli tatt innen neste sommer. Den mulige NCIS-serien kan bli sendt første ordinære episode av allerede høsten 2013, slik som skjedde med NCIS:LA i 2009, etter introduksjonen i to episoder våren 2009 på NCIS.

NCIS som er en spinoff av JAG ble introdusert i en episode av sistnevnte i 2003, og hadde premiere som serie senere samme år.

 

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!