Annonse

Komikeren og skuespilleren Eddie Izzard vil dukke opp i en gjesterolle i den kommende dramaserien Hannibal hvor vi vil se Mads Mikkelsen i rollen som den ikoniske Hannibal Lecter.

Entertaiment Weekly røper at The Riches og Valkyrie-skuespilleren Eddie Izzard vil dukke opp i en gjesterolle for et ukjent antall episoder av det kommende dramaet Hannibal.

Se de første bildene av Hannibal

Izzard vil spille en innsatt som er lagt inn på Baltimore State Hospital for the Criminally Insane  – Den samme institusjonen som Hannibal Lecter etter hvert blir huset. Izzards karakter hevder å være seriemorderen «Chesapeake Ripper”.

Castingen kommer kort tid etter at NBC i høst sendte tv-piloten Mockingbird Lane som en Halloween-spesial, som også var et prosjekt fra serieskaperen til Hannibal, Bryan Fuller. Der hadde Izzard en av hovedrollene som Granda Munster.

Annonse

Izzard har den siste tiden også dukket opp på dramaseriene United States of Tara (som ble kansellert i 2011) og The Good Wife i gjesteroller.

Hannibal som vil ha premiere på NBC i starten av 2013 har allerede annonsert flere gjesteskuespillere så langt. Disse inkluderer Gina Torres, Molly Shannon, Ellen Greene og Chelan Simmons.

Hannibal kommer i Norge på TVNorge i 2013.

Annonse