Foto: TNT/Turner Networks

C. Thomas Howell sin rolle på politidramaet Southland utvides i seriens femte sesong på TNT neste år til en fast rolle på serien. TNT har også nylig annonsert datoen for seriens femte sesong.

Bill «Dewey» Dudek vil være å se mer på Southland framover melder TVLine.

C. Thomas Howell som har dukket opp i enkelte episoder av serien siden starten på NBC i 2009 blir en fast del av seriens ensemble i sesong 5 neste år.

Howell som også er kjent for sin rolle som seriemorderen The Reaper på Criminal Minds dukket nylig opp i dramaet Revolution.

Utvidelsen av Howell sin rolle på serien kommer kanskje ikke som noe overraskelse ettersom at Lucy Liu ikke vil returnere tilbake til politidramaet på grunn av Elementary. Det er ikke annonsert heller om Lou Diamond Phillips vil returnere, noe som ikke er sikkert ettersom han har en fast birolle på den nye serien Longmire som kommer også på TVNorge i 2013, sammen med Southland sin fjerde sesong.

Premieren for sesong 5 av Southland på TNT er 13. februar. Premieren på sesong 3 på TVNorge er 11. november, mens sesong 4 kommer i 2013.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!