American Horror Story fornyet

Etter en økning i seertallene er American Horror Story fornyet for ny sesong i 2013. Den tredje sesongen er enda ikke røpet noe særlig detaljer rundt, annet enn at Jessica Lange returnerer i en ukjent rollen.

FX Networks har plukket opp grøsserantologi-serien for tredje runde på 13 episoder etter en gode runde med sesong 2 av serien som går under navnet American Horror Story: Asylum.

Annonse

Produksjonen av en ny sesong vil starte til sommeren, mens premieren vil være til høsten. Både kanalen og serieskaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk har ikke røpet noe særlig detaljer om neste runde med serien. Det de har røpet er at i likhet med American Horror Story og American Horror Story: Asylum så vil flere av skuespillerne returnere i annerledes roller neste år, med Jessica Lange bekreftet så langt.

Denne sesongen, American Horror Story: Asylum har seerne sett og vil se skuespillere som Lange, Evan Peters, Lily Rabe, Sarah Paulson, Frances Conroy, Zachary Quinto, Dylan McDermott returnere i nye roller.

http://www.youtube.com/watch?v=RGoe1CpVhv0

Nyheten kommer idet Asylum fremdeles er på lufta, og er på vei til avslutte sin nyeste sesong på FX som vil være 23. januar etter en 13-episoders sesong. Sesong 2 har også overgått seertallene til seriens første sesong, noe som har ført til at serien på en liten kabel-tv kanal har toppet seerne i demografen 18-34 år, og med det slått serier som sendes på de store amerikanske nettverkene. En slik suksess har FX også opplevd lignende med Sons of Anarchy denne sesongen.

At serien forsetter å inkludere Jessica Lange i sin tredje runde er ikke overraskende. Lange vant både  Golden Globe, Screen Actors Guild og Emmy-priser for hennes birolle som Constance Langdon i seriens første sesong. I sesong 2 har Lange returnert til den kvinnelige hovedrollen som Sister Jude, og vil med det være med i kampen om Beste kvinnelige hovedrolle i en miniserie under de kommende prisutdelingene til Golden Globe og Emmy.

American Horror Story: Asylum vil ha premiere i Norge på Fox Crime Norge, torsdag 6. desember klokken 22:50.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom