Vegas og Elementary får full sesong, økt håp for for Guys With Kids

Del nyheten

Tre av høstens ferske serier ser ut til å løpe fortere enn andre serier i flukten fra bjørnen.

Sherlock Holmes-serien Elementary fikk æren av å ha en av de minst tiltaltende trailerne i sommer – men den viste seg å ikke være så fullstendig håpløs likevel. 14 millioner seere gjør at CBS har gitt tommel opp til en hel sesong. Det kan kanskje gi meg grunn til å se mer enn bare første episode, som var en høyst middelmådig affære (men igjen, langt bedre enn fryktet ut fra trailer).

Les også: Elemenatry – gode karakterer, svake saker

CBS sier seg også fornøyd med Vegas – serien om 60-talls sheriffen spilt av stjernen Denis Quaid. Med greie nok seertall og så mange stjerner som er med i serien er det nok ikke rart at den får fortsette frem til sommeren. Forhåpentligvis blir den bedre enn den heller tamme første episoden.

 

Håp for komedie om småbarnspappaer

Guys With Kids hadde en ganske kjip første episode, selv for en far som meg som jo burde kunne relatere til en situasjonskomedie om fedre. Men heldigvis har ikke min mening noe å si for resten av verden – og i statene gjør den det ganske greit blant seerne. Langt fra gode tall, men i det minste godt nok til at manus for ytterligere fem episoder er bestilt av NBC.

Nå er ikke akkurat det et sikkert tegn på at serien vil overleve gjennom hele første sesong, men som Captain Obvious ville sagt: Det er utvilsomt bedre enn ingen bestilling i det hele tatt. Nettverket kansellerte tidligere i høst nykommeren Animal Practice, som er en fordel for alle andre NBC-situasjonskomedier siden kampen for å overleve i stor grad foregår med andre serier på samme nettverk.

Fra før har NBC gitt grønt lys for full sesong av nykommere The New Normal, Go On og Revolution. For en Community-fan som meg er det heller kjipt å innse at seriens sjanser minsker for noe mer enn episodene som alt er produsert/i produksjon, og det grunnet svake nykommere som The New Normal og Guys With Kids. Men jeg krysser i hvert fall for fingrene for mer Community, om de nå bare finner en dato for at den skal vende tilbake…

http://www.youtube.com/watch?v=7LV7M_WeGX8

Annonse
X
X