TNT med dato for sesongpremiere på Dallas og Southland + premiere på to serier

TNT har annonsert dato for sesongpremierene for Dallas og Southland i tillegg til premieredato for to nye serier.

I sommer blåste TNT nytt liv i såpeklassikeren Dallas og JR, Bobby og den nye generasjonen Ewing falt tydeligvis i smak hos seerne. Serien ble fornyet for sesong 2 og oppstart blir 28.januar. I Norge vises serien på TV 2.

Annonse

Southland har også fått fornyet tillitt og er tilbake på amerikanske skjermer 13.februar. Serien som startet opp på NBC og fant nytt hjem hos kabelkanalen TNT da det kritikerroste politidramet ikke klarte å levere tilfredsstillende seertall, går nå inn i sin femte sesong. Her til lands kan du se serien på VOX.

Etter nyttår starter også to helt nye serier opp på TNT. En av dem er det medisinske dramaet Monday Mornings fra serieskaper David E. Kelley. I rollene finner vi blant annet Ving Rhames (Mission Impossible), Alfred Molina (Law & Order: L.A.) og Jamie Bamber (Battlestar Galactica). Serien har premiere 4.februar.

En manusløs politiserie produsert av Donnie Wahlberg og som tentativt har fått navnet Boston’s Finest skal ha premiere 27.februar.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom