ABC Family har fornyet Pretty Little Liars for en fjerde sesong.

Sesongen vil få 24 episoder og få premiere i midten av 2013. Pretty Little Liars, som er basert på en bokserie av Sara Shepard, vil vise en Halloween-episode 23.oktober før de er tilbake med flere sesong 3-episoder i januar neste år.

Pretty Little Liars er ABC Family sin beste serie gjennom tidene i kanalens nøkkelmålgrupper.  Den er rangert som en av kabel-tvs beste sommer-serier blant personer i alderen 12-34 år (gjennomsnitt 2.6 millioner seere og 2.8 i demorating) og blant kvinner 12-34 år (2,2 millioner/5.0 demorating). Det er også den beste manusbaserte serien på kabel-tv blant kvinnelige tenåringer.

I Norge går serien på FEM onsdager kl 20.30. Der vises for tiden sesong 2.

Her er promo for seriens Halloween-episode:

http://youtu.be/xKLAudufjtU

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer