fiks bilde o,s.v

Komikeren og skuespilleren Patton Oswalt er på vei til Harlan County. Oswalt er den første store castingen annonsert for den kommende fjerde sesongen av kritikerroste dramaet Justified

Patton Oswalt vil dukke opp i sesong 4 av Justfied som vil være tilbake på tv-skjermen i USA tidlig i 2013.

Han vil spille karakteren Bob Sweeney, en lokal konstabel og tidligere klassekamerat av Raylan (Timothy Olphant) som blir hyret til å passe på hjemmet til Raylans far Arlo (Raymond J. Barry). Ifølge TVLine vil rollen ta i bruk Oswalt for flere morsomme biter, inkludert en bit som inkluderer karakterens endeløse fortellinger om en fotballhistorie fra high school. Passelig nok for en dramaserie med så mye komiske elementer den kjører.

Oswalt’s tidligere tv-roller inkluderer en fast rolle på Kongen Av Queens, og gjesteroller i serier som Bored To Death og United States of Tara. Oswalt vil også dukke opp i kommende episoder av Burn Notice på USA Network. Skuespilleren har også hatt filmroller som inkluderer Young Adult som han ble rost av kritikerne for. Komikeren som er kjent som fan av Downton Abbey har allikevel hatt mest suksess med komi-karrieren. Her et klipp der han snakker om DVR-maskinen Tivo.

http://www.youtube.com/watch?v=DqGBszdEGf4
Produksjonen av sesong 4 av Justified starter neste uke i Santa Clarita, California.

Sesong 4 vil også inneholde flere andre karakter ifølge TVLine, men disse er ikke annonsert skuespillere for. Dette inkluderer en sersjant i militærpolitiet med en fortid med Boyd, en familiemann på rømmen som jobber dophuer, og en yngre prest som kutter seg inn i profittene til Boyd.

Sesong 4 forventes å ha premiere i januar på FX. Premiere på Viasat 4 er ikke satt til sesong 4.

Annonse

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!