Annonse

USA Network har offentliggjort at det blir mer Annie, Neal og Hank kommende sesong. Covert Affairs, White Collar og Royal Pains er alle fornyet.

Både White Collar og Covert Affair får en ny sesong på 16 episoder hver. Dette fører dem inn i henholdsvis deres femte og fjerde sesong. Royal Pains fikk en skikkelig majestetisk overraskelse – serien får to nye sesonger og totalt 26 episoder. Dette blir den femte og sjette sesongen for legeserien som utspiller seg i the Hamptons.

Andre USA Networks serier som Common Law, Necessary Roughness, Political Animals og Fairly Legal er fremdeles usikre på om de får fornyet tillitt.

Covert Affairs sin tredje sesong fortsetter med nye episoder 16.oktober på amerikansk tv. White Collar sesong 4 fortsetter med nye episoder i januar neste år. Royal Pains har en to-timers film med tittelen Off-Season Greetings på trappene. Denne skal vises søndag 16.desember.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer