Treme som aldri dro inn store seertall, men en god dose positiv kritikk til HBO fornyes til en fjerde og siste sesong. Dramaet fra The Wire og Generation Kill-skaperen David Simon sendes på CMore og NRK i Norge.

Det blir en fjerde sesong av Treme, men det blir også seriens siste sesong melder Greater New Orleans og Deadline.

At serien går mot slutten er kanskje ikke den beste nyheten, men for Treme sitt tilfelle er det til det bedre at serien får en sesong på å avslutte historien. Serien har gjennom sin tid levert svake seertall, men har likevel vært en kritikerfavoritt.

Treme er en serie som ikke er for alle. Jeg som har et nært forhold til New Orleans elsker serien for hva den forteller, en historie om helt vanlige mennesker i en by som strever med sitt og har sine problemer, akkurat som alle andre steder selv om situasjonen for mye av New Orleans innbyggere er litt annerledes enn de fleste.

Serien er kanskje skuffende for de som liker The Wire, fordi kriminalitet ikke har så mye fokus før utover serien, og fremdeles er underordet karakterens problemer og hverdag. Det er en serie fylt med mye bra musikk for et sted som Orleans, og flere gode skuespillere som spesielt Khandi Alexander og Mellisa Leo gjør minneverdige karakterer og prestasjoner. Det er en serie som krever sitt av seerne, og det er ikke den helt typiske HBO-serie.

Annonse

 

Mine to favorittdeler av seriens første og andre sesong.

 

Sesong 3 på 10 episoder hadde premiere på HBO søndag, mens CMore hadde premiere på sesong 3 mandag kveld.

Det er ikke enda bestemt når sesong 4 vil bli sendt på HBO, og hvor lang den vil være annet enn at den vil være noe kortere enn de forrige sesongene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer