Til høsten kommer Elementary

Del nyheten

En moderne vri på den klassiske etteforskningsduoen Sherlock Holmes og Watson er i vinden som aldri før.

I kjølvannet av den britiske suksesserien Sherlock med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollene, så kommer nå en amerikansk versjon med tittelen Elementary satt til New York.

I ELEMENTARY møter vi Jonny Lee Miller i rollen som detektiven Sherlock Holmes og Lucy Liu som Dr. Joan Watson i en moderne vri på den legendarisk etterforskningsduoen, denne gangen satt til New York City.

Etter at han falt i unåde i London og har hatt et opphold på avrusning, rømmer den eksentriske Sherlock til Manhattan hvor hans rike far tvinger han til å leve med hans verste mareritt, nemlig en edru partner, Dr Watson.

Hun var en vellykket kirurg inntil hun mistet en pasient på operasjonsbordet og som en konsekvens også legelisensen for tre år siden. Watson ser på sin nye jobb som en annen måte å hjelpe folk på, i tillegg til at det er hennes måte å bøte for egne feil.

Men den rastløse Sherlock er ingenting som hennes tidligere klienter. Han informerer henne om at ingen av hennes øvelser som en avhengighetsekspert vil virke på han og at han har utviklet sitt eget regime, nemlig å gjenoppta arbeidet som politikonsulent i New York.

Watson har ikke noe annet valg enn å følge med han på disse oppdragene. Men Sherlock oppdager at hennes medisinbakgrunn er til hjelp og Watson innser at hun har en evne til etterforskning. Sherlock sin politikontakt, kaptein Tobias “Toby” Gregson, vet fra tidligere saker sammen med Scotland Yard at Sherlock er brilliant og ønsker han velkommen som en del av teamet hans. Med en rakkete Sherlock Holms løs i New York så sier det seg selv at han trenger noen til å holde han i ørene, og det er elementært at dette er en jobb for Watson.

Serien har premiere på CBS torsdag 27.september.

Annonse
X
X