Annonse

Cinemax har nylig sluppet den andre teaseren til Alan Ball sin kommende nye dramaserie Banshee. Serien fra skaperen Six Feet Under og True Blood kommer i 2013.

HBO-eide Cinemax har stått for de to seneste sesongene av den tøffe actionserien Strike Back, og er i høst aktuell med deres nye serie Hunted. Neste år vil kabel-tv kanalen kjent for actionserier og filmer tilby flere egenproduserte serier, og først ut i januar er Banshee fra True Blood og Six Feet Under-skaperen Alan Ball.

Serien er sentrert rundt Lucas Hood (Antony Starr), en tidligere fange og mestertyv som ender opp med å ta identiteten til en drept sheriff i Banshee, Pennsylvania. Under hans nye identitet forsetter han også med sine tidligere ugjerninger, mens kriminelle han tidligere sviktet er ute etter han for hevn.

Samtidig følger vi også flere andre innbyggere i Banshee. Carrie Hopewell (Ivana Miličević) er en tidligere juvel-tyv som nå lever et lovlydig liv uten at hennes familie vet om hennes fortid. Proctor (danske Ulrich Thomsen) er en mektig og rik mann som tror han er hevet over loven. Sugar Bates (Frankie Faison) er en mektig og vis mann som eier byens bar. Matt Servitto (The Sopranos), Demetrius Grosse (Justified) og Trieste Dunn (Canterbury’s Law) spiller noen av de andre politifolkene i Banshee. Dette er bare noen av menneskene vi blir kjent med.

Skuespillerne i Banshee, fra venstre: Antony Starr, Frankie Faison, Matt Servitto, Ulrich Thomsen og Ivana Miličević.

Bekreftet å dukke opp i serien i gjesteroller er House-skuespillerinnen Odette Annable, og Anastasia Griffith fra NRK-serien Copper. Griffith vil spille en fengselpsykolog, mens Annable dukker opp som en leiemorder med en mørk fortid.

Annonse

I produksjon av serien har Ball har med seg bok-forfatterne Jonathan Tropper (This Is Where I Leave You), og David Schickler (Kissing in Manhattan). I tillegg er Emmy-noimnerte Greg Yaitanes (House) med som produsent og vil stå for regien av første episode av serien.

Cinemax slapp i august også den første teaseren for serien:

Banshee sin første sesong på 10 episoder vil komme på HBO Nordic her til lands i 2013.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer