Hva ville du gjort om all teknologi ble borte?  NBC satser denne høsten stort på den dystopiske dramaserien Revolution og forventningene er ikke overraskende store når JJ Abrams står på produsentsiden. Serien har premiere 17.september.

Revolution er et episk eventyr fra JJ Abrams sitt produksjonsselskap Bad Robot Productions og Supernatural-skaper Eric Kripke. Serien handler om en familie som kjemper for å gjenforenes i et amerikansk landskap hvor alle former for teknologi – pc’er, fly, bilder, telefoner og til og med lys – på mystisk vis har sluttet å fungere.

Dette er et omfattende drama som samtidig også har en historie med intimt fokus i bunn. Serien handler også om familie, både den familien du er født inn og familien du selv velger. Vi vil bli tatt med på en spennnende reise hvor håp og gjenoppbygning er stikkord, og vi ser dette gjennom øynene til den unge kvinnen Charlie Matheson (Tracy Spiridakos, Being Human) og hennes bror Danny (Graham Rogers, Memphis Beat).

Når Danny blir kidnappet av gerilijaledere med skumle hensikter, så må Charlie spore opp sin ukjente onkel Miles (Billy Burke, The Twilight Saga), en tidligere US Marine soldat som lever et tilbaketrukket liv. Sammen med en gjeng andre overlevende så vil de starte søken for å redde Danny, overvinne gerilijaen og til slutt gjenopprette de forente amerikanske statene. Og dette gjøre samtidig som de utforsker det store mysteriet om hvorfor elektrisiteten forsvant – og om eller hvordan den kan skrus på igjen.

I andre roller finner vi Anna Lise Phillips (Animal Kingdom) som Maggie, Zak Orth (Romeo + Juliet) som Aaron, JD Pardo (A Cinderella Story) som Nate, Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Once Upon A Time) som Captain Tom Neville, David Lyons (The Cape) som Bass, Maria Howell (The Blind Side) som Grace, Daniella Alonso (Friday Night Lights) som Nora, Tim Guinee (Iron Man) som Ben Matheson og Elizabeth Mitchell (Lost) som Rachel Matheson.

Annonse

Oversikt over internasjonale premieredatoer høsten 2012

Kripke, Abrams og Bryan Burk (Lost, Star Trek) fungerer som sjefsprodusenter og med som produsent er også Jon Favreau (Iron Man, Iron Man)

Revolution blir produsert av Bonanza Productions Inc. i samarbeid med Bad Robot Productions, Kripke Enterprises og Warner Bros. Television. Pilotepisoden ble regissert av Favreau.

Serien har premiere 17.september i USA. 4.september vil pilotepisoden bli gjort tilgjengelig på nett, men da kun for amerikanske brukere.

Kilder: NBC.com, Spoilertv.com

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer