M. Night Shyamalan regisserer TV-pilot

SyFy har bestilt en pilot fra The Sixth Sense-regisørren Shyamalan.

Den potensielle serien vil bære navnet Proof og handle om en milliardær-arving som utlyser en stor belønning til den som finner bevis på at det eksisterer liv etter døden, etter at hans foreldre omkommer i en tragisk ulykke.

Annonse

Shyamlan er den siste av flere store Hollywood-regissører som involverer seg i TV-serieprosjekter. Hans tidligere verk inkulderer i tillegg til klassikeren The Sixth Sense også den undervurdere Unbreakable. De senere år har han blitt en av de mest kritiserte regissørene, hvor filmen The Happening av mange fikk kallenavnet «The Crappening».

Hans siste film var filmatiseringen av TV-serien The Last Airbender, som gjorde at han fikk sinte fans på nakken fordi de ikke likte adapsjonen. Litt vel strengt, for filmen er ikke så hakkandes gale.

Shyamalan låner ikke bare navnet sitt som produsent som et slags salgstriks (*host* Steven Spielberg *host*), for han vil innta regissørstolen for pilotepisoden. Han skal ha sikret seg en avtale hvor han blir rikelig kompensert om serien ikke får grønt lys.

Regissøren er for øvrig ikke ferdig med filmuniverset, nylig avsluttet han produksjonen av After Earth, hvor Will Smith og hans sønn Jaden Smith har hovedrollene.

Kilde: THR

Foto: CynSimp

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: