Go On – trailer, promo og bilder fra ny Matthew Perry-komedie

NBC satser denne sesongen på snikpremierer på en knippe serier i august og først ut er Matthew Perry-komedien Go On. Første episode vises på amerikanske skjermer onsdag 8.august. Offisiell premiere 11.september. Se trailer ovenfor.

Matthew Perry (Friends, Mr. Sunshine) har hovedrollen som Ryan King, en sportsjournalist på radio som nylig mistet kona si. Han er klar for å komme tilbake til jobb, men sjefen hans Stephen (John Cho, Star Trek) har andre planer. Han tvinger Ryan til å delta i gruppesesjoner for å bearbeide sorgen sin før han kommer tilbake på lufta. En motvillige Ryan havner i en gruppe for de som ønsker “livsendring” hvor han møter en knippe raringer som alle har sine egne historier om tap.

Annonse

I sitt aller første møte klarer Ryan å overbevise gruppen om å bryte med sitt vanlige mønster og de lager en turnering for å finne ut hvem som har den tristeste historien. Ryan sin totale mangel på interesse for “helningsprosessen” er distraherende og han havner fort i konflikt med gruppens leder Lauren (Laura Benanti, The Playboy Club) som liker å følge reglene.

I andre roller finner vi Julie White (Transformers) som Anne, Bill Cobbs (The Muppets, Night at the Museum) som George og Suzy Nakamura (Dodgeball) som Yolanda.

Go On har som ambisjon å være en rørende ny komedie laget av den Emmy-vinnende manusforfatter/produsenten Scott Silveri (Perfect Couples, Friends). Todd Holland (Malcolm in the Middle), Karey Nixon (Free Agents, Miss/Guided) og Jon Pollack (Up All Night, 30 Rock) er også med på produksjonssiden.

Om forfatter

Mona Habbestad
Mona Habbestad
Mona har vært med fra starten av og er selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tung drama.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom