NBC satser denne sesongen på snikpremierer på en knippe serier i august og først ut er Matthew Perry-komedien Go On. Første episode vises på amerikanske skjermer onsdag 8.august. Offisiell premiere 11.september. Se trailer ovenfor.

Matthew Perry (Friends, Mr. Sunshine) har hovedrollen som Ryan King, en sportsjournalist på radio som nylig mistet kona si. Han er klar for å komme tilbake til jobb, men sjefen hans Stephen (John Cho, Star Trek) har andre planer. Han tvinger Ryan til å delta i gruppesesjoner for å bearbeide sorgen sin før han kommer tilbake på lufta. En motvillige Ryan havner i en gruppe for de som ønsker “livsendring” hvor han møter en knippe raringer som alle har sine egne historier om tap.

I sitt aller første møte klarer Ryan å overbevise gruppen om å bryte med sitt vanlige mønster og de lager en turnering for å finne ut hvem som har den tristeste historien. Ryan sin totale mangel på interesse for “helningsprosessen” er distraherende og han havner fort i konflikt med gruppens leder Lauren (Laura Benanti, The Playboy Club) som liker å følge reglene.

I andre roller finner vi Julie White (Transformers) som Anne, Bill Cobbs (The Muppets, Night at the Museum) som George og Suzy Nakamura (Dodgeball) som Yolanda.

Go On har som ambisjon å være en rørende ny komedie laget av den Emmy-vinnende manusforfatter/produsenten Scott Silveri (Perfect Couples, Friends). Todd Holland (Malcolm in the Middle), Karey Nixon (Free Agents, Miss/Guided) og Jon Pollack (Up All Night, 30 Rock) er også med på produksjonssiden.

Her er noen kortere promoer:

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/BoxDosxzQYQ

[youtube width=»650″ height=»366″]http://youtu.be/jbgwwcss2Is

Promo-bilder av karakterene fra serien

[portfolio_slideshow size=large]

6 KOMMENTARER

  1. Det siste Perry gjorde som faktisk var ålreit, var den ofte glemte Sorkin-serien Studio 60 on the Sunset Strip. Mr. Sunshine kan ikke sies å ha vært spesielt bra, og jeg vil ikke si at det ser så fryktelig lovende ut det her heller, men får nå vente og se på resultatet 🙂

    • Litt uenig der i grunn. Synes da virkelig hans rolle i The Good Wife var fenomenal. Og overraska (men egentlig ikke) over at han ikke ble Emmy-nominert for hans gjesterolle på serien. Men joda, av serier før det så var det helt klart Studio 60. Mr. Sunshine var passe død uansett før den kom på lufta om jeg husker riktig.

  2. Det siste Perry gjorde som faktisk var ålreit, var den ofte glemte Sorkin-serien Studio 60 on the Sunset Strip. Mr. Sunshine kan ikke sies å ha vært spesielt bra, og jeg vil ikke si at det ser så fryktelig lovende ut det her heller, men får nå vente og se på resultatet 🙂

    • Litt uenig der i grunn. Synes da virkelig hans rolle i The Good Wife var fenomenal. Og overraska (men egentlig ikke) over at han ikke ble Emmy-nominert for hans gjesterolle på serien. Men joda, av serier før det så var det helt klart Studio 60. Mr. Sunshine var passe død uansett før den kom på lufta om jeg husker riktig.

  3. Slike saker vil vi ha mer av! TV-serier som har premierer og som dere kan fortelle litt mer om like før de kommer på lufta. En slags heads up så jeg kan plotte den inn på TV-kalenderen min. Veldig bra!

  4. Slike saker vil vi ha mer av! TV-serier som har premierer og som dere kan fortelle litt mer om like før de kommer på lufta. En slags heads up så jeg kan plotte den inn på TV-kalenderen min. Veldig bra!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here