To populære serier blant den yngre delen av befolkningen får nok et år til å underholde.

Good Luck Charlie er en av de mest populære seriene blant barn, med over 8 millioner seere. Disney-serien får nå en fjerde sesong.

Blant ungdom og unge voksne er det sikkert de som gleder seg over at MTV er så fornøyd med Teen Wolf at de gir den en tredje sesong. Det var på Comic-Con nyheten kom, hvor det også ble avslørt at det blir 24 episoder i den kommende sesongen.

Serien har i snitt oppnådd 1.8 millioner ukentlige seere i sin andre sesong og et på topp blant nettverket i aldersgruppen 12-34. Les forøvrig Mona, som ikke ble særlig imponert av seriens første episoder

2 KOMMENTARER

  1. Dette er gode nyheter for barna mine som digger Good Luck, Charlie. Og like gode nyheter for meg 🙂 For til tross for at jeg ikke lot meg imponere nevneverdig av den første epsioden av Teen Wolf, så må jeg innrømme at jeg koser meg veldig med denne serien nå.

    For meg arkiveres den under «guilty pleasure», og klarer å kombinere action, mytologi og humor på en kul måte. Hvem skulle trodd at MTV skulle klare å lage serier? Absolutt en serie som trolig appellerer mest til den yngre garde, eller de av dere som er teens at heart, slik som meg:) Sjekk også ut MTV-komedien «Awkward».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here