En spøk på twitter fra serieskaper Kurt Sutter blir realitet. Joel McHale fra komiserien Community er på vei til Sons of Anarchy for flere flere episoder av årets sesong. Sesongen vil også inneholde Ashley Tisdale i en gjesterolle. 

Joel McHale stopper innom dramaserien Sons of Anarchy før han starter produksjonen for  Communitys fjerde sesong, ifølge TVLine.

McHale vil dukke opp i den femte sesongen i flere episoder. McHale vil spille den nye karakteren Warren som er en kjekk svindler som velger feil person å lure. Flere detaljer er ikke blitt røpet. Men McHale vil spille mot Katey Sagal som spiller Gemma Teller Morrow på serien.

Det var Sagal selv som postet bildet av de to under settet av den kommende sesongen av Sons of Anarchy på twitter.

Joel McHale og Katey Sagal. Foto: Katey Sagal via Twitter.
Annonse

Sutter nevnte i februar på twitter at både Joel McHale og Louis C.K. skulle dukke opp på serien, som en spøk. Gjesterollen til McHale blir ikke første gang han har dukket opp på tv-skjermen med Sagal. McHale som også er vert for showet The Soup hadde besøk av Sagal selv og hennes ektemann, SoA-serieskaper Kurt Sutter som til tider spiller karakteren Otto på dramaserien.

 

Ikke akkurat ‘High School Musical’ for Ashley Tisdale

Ashley Tisdale. Foto: Getty Images

Sons of Anarchy blir skuespilleren fra High School Musical castet til å spille det motsatte av hva hun har gjort tidligere på tv-skjermen.

Ashley Tisdale vil dukke opp i to episoder av serien som forventes tilbake med ny sesong på tv-skjermen tidlig i høst på den amerikanske kabel-tv kanalen FX. Tisdale vil spille Emma Jean en luksusprostituert som skaper mer problemer for klubben.

Tisdale har i tillegg til den kortvarige serien Hellcats på The CW hatt en gjesterolle hun fikk god kritikk for på komiserien Raising Hope. Hun hadde også en av de sentrale rollene i komedie-piloten fra Louis C.K. (Louie) og Spike Feresten i vår, sammen med Dan Byrd (Cougar Town). TV-piloten ble ikke ble tatt opp til serie av CBS.

‘Dexter’ og ‘CSI: Miami’-skuespillere til sesong 5 av ‘Sons of Anarchy’

Billy Brown kjent fra Dexter og den kortvarige dramaserien Lights Out har blitt castet til en av de nye rollene i den kommende sesongen, og vil dukke opp i en god del av den kommende sesongen av Sons of Anarchy.

Brown vil spille August Marks, høyrehånden til den mektige Damon Pope som ble smått introdusert i dialog i forrige sesong av serien. Pope blir spilt av Harold Perrinau (Lost/Oz) i den kommende sesongen, og er en av de nye store karakterene på serien.

 

 

 

Wanda de Jesus (CSI: Miami) skal dukke også opp i flere episoder av den kommende sesongen. Hun spiller Carla, en smart og sexy samarbeidspartner til «Nero» (Jimmy Smits). Neron «Nero» Padilla er et latin-amerikansk gjengmedlem som har en avslutningstrategi, og blir en farlig mentor for Jax (Charlie Hunnam).

Wanda de Jesus er i tillegg til kjent som Adelle Sevilla i CSI: Miami er også partneren til Jimmy Smits i virkeligheten. De to har vært sammen siden slutten 80-tallet.

1 kommentar

  1. Nei, ikke Ashley tisdale hun klarer jeg ikke å ta seriøst i en serie som SOA etter utallige roller i forskjellige Disney serier og filmer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here